Вльний доступ до вентв Mind для пдписникв та спецальн умови на нш под Mind.
Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити численного ворога. Та й взагал вже близько до кнця Захар Беркут почина нагадувати щось на кшталт чи то битви у Гельмовй Западин з Володаря перснв чи то укрансько верс 300 спартанцв. Якщо коротко, то час д – середина XIII столття, а мсце – мальовнич Карпати. Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв — з Украни та Казахстану. реклама Тугар Вовк, якого не поважа Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить.
У Захар Беркут ними – аж кишить. Але нема, повз, не витягли. Основа блокбастеру – очевидне патротичне послання. У стрчц взяли участь актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. А от в чому поляга безперечно сильна сторона фльму, так це в його взуальнй реалзац. Партнер та консультант стрчки – Мжнародний Фонд вана Франка. Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Кадр з фльму "Захар Беркут"У прокат вийшов Захар Беркут – ще одне укранське кно бльш-менш патротичного спрямування. Про мужнсть чоловкв, жнок, дтей.
Окрм того, у хол кнотеатру вдбулася виставка костюмв, як були створен спецально для зйомок стрчки художником-костюмером Антонною Белнською. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога. Ну , зрештою, з точки зору нашого – це, поза всякими сумнвами, винятковий фльм. Продюсери: гор Олесов (компаня Kinorob, Украна); Джефф Райс, Юрй Карновський, Раджа Коллнз (компаня Cinema Day, США). Для того, щоб вдзняти сцени масштабного бою, автори фльму створили “з нуля” селище Тухля реального розмру (станом на 13 столття), а також грську ущелину та маток Тугара Вовка.