Саундрек вд Вакарчука Бурунда був в лют, коли про це дзнався. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). Бо якщо у когось ще лишилася краплина сумнвв, то Захар Беркут – якраз тою жирною крапкою, яка остаточно доводить: круте укранське кно сталося! я точно знаю, що саме я звдти взяв. Так, Цегмд Церенболд, який зграв хана Бурунду, а також тисячник та вовода його вйська Даулет Абдгапаров та Даняр Ахметов разом брали участь у популярному серал Netflix "Марко Поло". Тому до нього треба пдходити перш за все як до ндустрального продукту, де важлива не творчсть одного режисера-автора, а стан ндустр як сукупност професйних груп, кожна з яких робить свою справу добре чи н. Перед показом режисер фльму Ахтем Сетаблав розповв, що голвудськ актори няк не могли зрозумти, чому увесь реквзит – натуральний, з дерева. А велика мжнародна команда проекту налчувала понад 300 фахвцв. Стрчка позбавлена ??яскравих фарб, це дещо напружу.
Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного. Автори залучили до партнерства дистриб'юторську компаню MMD UA та канал Украна. Мирослава не згодна з феодальними замашками батька повнстю дотримуться лн тухольцв. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Сильне кно. Це не деменця.
До цього фльму вони знмалися в багатьох сторичних проктах, зокрема, й свтового масштабу. Найбльш впзнаваним обличчям зрка "Термнатора 2", рдкий термнатор Т-1000, агент ФБР у серал "Секретн матерали" - Роберт Патрк. У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав - монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди. "Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси.
- Кноробота "Захар Беркут" знята за мотивами оповдання вана Франка.