В укранському прокат стрчка з 10 жовтня 2019 року. Ус, звсно ж, крм Тухл. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. Вн переходить на бк монголв. Власники бзнесу, що стануть пдписниками Mind, отримають доступ до агрегатора системних порушень вд аналтикв Mind та партнерв Cкажи. Можливо, це авторська метафора, що показу темн часи Украни-Рус. Це дуже важлива складова профес актора.
якщо все складеться вдало, якщо Захар Беркут окупиться за рахунок прокату у свт доведе конкурентоспроможнсть укранського великобюджетного кно на свтовому ринку, тод можна буде вдкривати шампанське святкувати справжнй розквт втчизняного кновиробництва… Так, хотлося б у це врити, але якось не виходить. Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Двчина, як водиться, закохуться у свого рятвника, чим дещо руйну полтичн плани батька. 30 год — передпрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. Прем'ра фльму в Укран вдбудеться 10 жовтня 2019.
Ми зможемо надал розвиватись та пдвищувати яксть наших матералв. 10 жовтня, у широкому прокат з’явиться фльм режисера Ахтема Сетаблава, який вн зняв за мотивами повст вана Франка “Захар Беркут”, у спвпрац з американцем Джоном Внном. Головну роль Захара Беркута виконав Роберт Патрк. Але тут ситуацю, як не дивно, врятувала темрява печери, де все вдбувалося. Завдяки масштабност, проект став дйсно ункальним явищем в укранськй кнондустр. Для укранського кнопрокату сума у 35,5 млн гривень значною. Добравшись до Карпат, вйсько зупиняться на нчлг. А от в чому поляга безперечно сильна сторона фльму, так це в його взуальнй реалзац. На зйомки фльму пшло 113 мльйонв гривень. Слоган фльму - У свобод моя суть.
Опублковано перший тизер до нового фльму вд Ахтема Сетаблава "Захар Беркут", який базуться на однойменному твор вана Франка. Прем'ра стрчки з гаслом "У свобод моя сутнсть" запланована вже на 10 жовтня 2018 року.