Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану.
Андрй Пишний, Голова правлння Ощадбанку розповв: Можна сказати, що нас позбавили шансу вдмовитися вд участ в прокт. Якщо ви дочитали цей матерал до кнця, ми сподвамось, що це значить, що вн був корисним для вас. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. “Це надзвичайно захоплюючий екшн з крутими акторами – не тльки укранськими. Зрозумло, що окупити бюджет виробництва за рахунок прокату в Укран вн не зможе н за яких обставин, про це не може бути й мови, проте фльм збираються показувати за кордоном.
Мабуть, це факт, яким стрчка зантригувала багатьох в першу чергу. Джон Внн, Джефф Райс, Юрй Карновський та Раджа Коллнз — представники Голлвуду. Вийшов такий соб парадокс – дею переможного слов'янського патротизму на екран втлював американо-британський акторський склад. Твр вана Франка “Захар Беркут”, як уся висока класика, залишаться надзвичайно актуальним, адже перегукуться з сучаснстю. Чи виникне у масового глядача ще й бажання переглянути цей нехай вторинний, але безперечно гарний фльм? За вдповддю на це питання треба йти в кнотеатр особисто. Клепарвська, 18) трива виставка Свт Захара Беркута. Рада Беркут. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Партнером та консультантом фльму виступа Мжнародний Фонд вана Франка. Пощастило взяти у колекцонерв таких три пдвски, зняти з них форму й вдлити цю красу".
Недотягли. Режисер стрчки – Ахтем Сетаблав, спврежисер – Джон Внн, оператор – Юрй Король. Навть в останнй третин своя логка – логка видовища. Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. Розбиремося чому. Картинка.
сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем'рою ц осен. Вд самого початку зйомок до проекту була привернута значна увага глядацько та професйно аудитор. Робота над фльмом тривала клька рокв, у нй брали участь сотн фахвцв з рзних куточкв Украни та свту.