1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.
Непоганий розмах батальних сцен. Вн – серцевина фльму, а ось його оболонка – це Голлвуд. Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна. Урешт-решт вона переходить на хнй бк разом з героями вста проти монголв. Картинки тако краси в укранському кно, мабуть, ще не було. Дружину Захара Беркута зграла рландська акторка Елсон Дуд особисто для мене стала прикрим винятком у фльм. саме про це наша нова псня”, - додав лдер “Океану Ельзи” та автор псн, Святослав Вакарчук. Як в цлому роботою Церенболда в "Захар Беркут".
Вектор зрозумлий, чого хотли досягти – ясно. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook. Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць. Це завжди робочий гарний настрй. Зи сис Карпати, – повинен був казати Захар Беркут монгольському воначальнику у кнц, скидуючи його ногою з фнально каменюки. UA Group.
сторичний екшен був представлений на багатьох мжнародних кноринках, де неабияк зацкавив свтову аудиторю. саме про це наша нова псня”, - додав лдер “Океану Ельзи” та автор псн, Святослав Вакарчук. “Це надзвичайно захоплюючий екшн з крутими акторами – не тльки укранськими. Плюси. Вийшов епчний трейлер найбльш очкуваного укранського фльму ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, генеральним меда-партнером якого канал Украна. Зрозумло, що окупити бюджет виробництва за рахунок прокату в Укран вн не зможе н за яких обставин, про це не може бути й мови, проте фльм збираються показувати за кордоном. Укранський кнематограф як явище, постать автора Франка сам сюжет не могли залишити байдужими.
Пдбиваючи пдсумки, скажу, що для мене весь Захар Беркут вдображений у динй сцен: любовнй, Максима Мирослави. Здавалося б, можна було розмахнутися на повну. Показати справжню гропрестолвську пристрасть, чуттвсть, сексуальнсть. Але що ми бачимо? Губи, плеч, губи, плеч… один статичний поставний кадр з голою дупкою двома нжками. Кадр, який залива свтло мсяця. Ось це для мене Захар Беркут. Недотягли. Вектор зрозумлий, чого хотли досягти – ясно. Однак не вийшло. Фльм не справля враження конкурентоспроможного, вн вторинний, вн банальний, таких фльмв було вже безлч. Але нхто ж не говорить, що поганий жанровий фльм – це кнець свту. Боронь Боже! Вн не настльки поганий, яким мг би бути – це вже точно. Помтно, що з Беркута намагалися витягнути все по максимуму, щиро намагалися. Але нема, повз, не витягли.