Генеральним спонсором фльму та прем'ри була ТМ "Льввське. Цнност бренду збгаються з цнностями фльму. Свобода, традиц, сторя – те, що об’дну укранцв. Тому ми, не довго вагаючись, виршили пдтримати стрчку, – розповв вген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine.
Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. е. Там багато вишивки, рзних прикрас, як ми робили вручну. Тому що 2 години 15 хвилин – це все ж таки досить болсно для людини, звикло до куди бльш лакончних епзодв сералв. Глядач зустрли картину гучними оплесками та привтали творцв стрчки з успхом. Однак у Беркут все це здаться якимось чужордним, злегка недоречним. ця ущелина стала для мене найважчою та цкавою роботою. У фльм "Захар Беркут" також знмалися: Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко, Ержан Нуримбет, Вктор Жданов, Елсон Дуд, Аян Отепберген нш. Головне свято дня розпочнеться о 19. Однак вноч клька мсцевих мисливцв — брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених.
тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Найбльш впзнаваним обличчям зрка "Термнатора 2", рдкий термнатор Т-1000, агент ФБР у серал "Секретн матерали" - Роберт Патрк. Розвиток сюжету. Це просто позамежний рвень! Вони з раннього дитинства працюють з цими тваринами, це помтно - просто якесь кунг-фу. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
якщо все складеться вдало, якщо Захар Беркут окупиться за рахунок прокату у свт доведе конкурентоспроможнсть укранського великобюджетного кно на свтовому ринку, тод можна буде вдкривати шампанське святкувати справжнй розквт втчизняного кновиробництва… Так, хотлося б у це врити, але якось не виходить. Патрк, класичний приклад актора одн рол, термнатора Т-1000 з фльму Джеймса Кемерона Термнатор 2, звсно, тут не головним гером. Основа блокбастеру – очевидне патротичне послання. У фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. Smart Power. Нагадамо, 28 листопада в широкий укранський прокат вийде сторичний трилер Цна правди польсько режисерки Агнешки Голланд, генеральним меда партнером якого виступа канал Украна. Ахтем Сейтаблав Джон Внн все-таки не скотилися в бойовик: на екран ми бачимо непросту драму, побудовану на матерал людських вдносин у лиху добу. Ми зможемо надал розвиватись та пдвищувати яксть наших матералв. Недотягли.
Все це про один з найдорожчих фльмв в стор Украни, однойменну екранзацю сторично повст вана Франка "Захар Беркут", прем'ра яко вдбулася 10 жовтня у Кив.