Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти внки з вогниками на загадковому озер. Автентично? Не знаю. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Гори у фльм вийшли рзними — денними нчними, коли треба — живими, а коли — мстичними. вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Що тут говорити, вн вже у мене в телефон.
Генеральний меда-партнер та бродкастер: телеканал УкранаЗ повст вана Франка зробили досить унверсальний дуже видовищний фльм для захдного ринку, але шкода, що настльки вторинний Двчина, як водиться, закохуться у свого рятвника, чим дещо руйну полтичн плани батька. “сторя Захара Беркута та вдважних тухольцв – це сторя про одну з головних речей у свт – про мужнсть. Загалом, як в тй знаменитй казц про братв, батька вник. Але для жанрового кно, яке вийде в мжнародний комерцйний прокат, це радше плюс. Непоганий розмах батальних сцен. 1241 рк. Укранська команда на чол з Сетаблавим вдповда за всю творчу та змстовну частину Захара Беркута, а голлвудськ партнери забезпечують комункацю з мжнародним акторським складом стрчки та допомагатимуть з просуванням проекту на пвнчноамериканському ринку. По сут, няких психологчних трансформацй у фльм ми не спостергамо.
Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна. Картинка. Пдтекст. Власники бзнесу, що стануть пдписниками Mind, отримають доступ до агрегатора системних порушень вд аналтикв Mind та партнерв Cкажи. Ворог на пдход до Карпат. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор".
Вийшов епчний трейлер найочкуваншого укранського релзу ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, створеного за мотивами знаково повст вана Франка. Елементарна розкладка, подл на свого чужого. Помтно, що з Беркута намагалися витягнути все по максимуму, щиро намагалися. Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Цкава деталь: у монголв за фльмом головний символ – двоголовий орел. “Зокрема Роберт Патрк (Захар Беркут) Томм Фленаган (Тугар Вовк) дуже цкавились тим, звдки бере початок ця легенда що зараз вдбуваться в Укран. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпдтримка - 30 млн гривень. Тепер хан буде робити все, щоб помститись та повнстю позбутись мсцевих мешканцв.
сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем'рою ц осен. Вд самого початку зйомок до проекту була привернута значна увага глядацько та професйно аудитор. Робота над фльмом тривала клька рокв, у нй брали участь сотн фахвцв з рзних куточкв Украни та свту.