Трейлер кнострчки: "Захар Беркут"Вийшов у прокат фльм "Захар Беркут". Режисери Ахтем Сетаблав, Джон Внн, Украна-США, 2019 рк. Про картину детальнше в ефр Радо Промнь.
А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Зйомки фльму вдбувалися англйською мовою, в кнотеатрах в Укран його покажуть з укранським дубляжем. Чому ми впроваджумо платну пдписку? У центр стор – Максим (Алекс МакНколл), молодший син Захара Беркута. Фльм заснований на однойменнй новел вана Франка. Та й взагал вже близько до кнця Захар Беркут почина нагадувати щось на кшталт чи то битви у Гельмовй Западин з Володаря перснв чи то укрансько верс 300 спартанцв.
Дал: фльм затягнутий, деяк сцени просто втомлюють. 1223 рк. Його гонорар треба було витратити на нормальних координатора та хореографа бов та групу каскадерв. Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Окрм цього, з нагоди прем’ри фльму, в Укран випустили тематичну марку та србну монету вд “Ощадбанку”. Мсцев мисливц – брати Беркути потайки пробираються в табр, звльняють полонених вбивають сина Бурунди. Режисер: Ахтем Сетаблав, Джон Внн Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. Невелика повсть Захар Беркут укранського класика вана Франка, яку вчать у школ, непогано лягала свом виразним динамчним сюжетом у цей формат.
Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Хрончного зрадника Тугар Вовка зграв Томм Фланаган ("Гладатор", "Хоробре серце"), дружину Захара Раду – Елсон Дуд ("ндана Джонс"), його старшого сина вана – Рок Майрс (серал "Люцифер"), молодшого Максима, фактичного головного героя – Алекс Макнкол (серал "13 причин, чому") а дочку Тугара Мирославу – Попп Дрейтон (серали "Абатство Даунтон" "Хронки Шаннари"). Звдси головне послання картини: днаймося! Ви ж тухольц! Боронмося разом!. е. Зи сис Карпати, – повинен був казати Захар Беркут монгольському воначальнику у кнц, скидуючи його ногою з фнально каменюки. У середин картини вдчуваться провисання – через пафосн далоги. йдеться не тльки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державн. Це завжди знання того, де стоть камера, як працю свтло.
Опублковано перший тизер до нового фльму вд Ахтема Сетаблава "Захар Беркут", який базуться на однойменному твор вана Франка. Прем'ра стрчки з гаслом "У свобод моя сутнсть" запланована вже на 10 жовтня 2018 року.