У фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. А велика мжнародна команда проекту налчувала понад 300 фахвцв.
Це одна з топових команд, що займаться сторичними фльмами, особливо у робот з кньми. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay. Плюси. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв.
Голлвудський актор, який зграв старйшину — Захара Беркута, розповдав, як був вражений красою укранських Карпат як з захватом переносився у суворе життя грського племен Х столття: "Я бачу, що укранц дуже пишаються сторю, описаною в повст "Захар Беркут", що для них ця сторя дуже важливою. Перегляд учнями кнокартини Захар Беркут сприятиме кращому засвонню шкльного матералу, а також заохочуватиме цкавсть дтей до творв класично лтератури. е. Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Захар Беркут хоча б схожий на фльм, де було проведено якусь роботу хоча б у послдовност само оповд при перенос на екран. Це несерйозно.
Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Це одна з топових команд, що займаться сторичними фльмами, особливо у робот з кньми. сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем’рою ц осен. Монгольська орда пд кервництвом жорстокого хана Бурунди поспша вдправитися на Захд. Також на показ вдбулася урочиста церемоня гасння марки Захар Беркут за участ режисерв Джона Внна та Ахтема Сетаблава, продюсера гора Олесова та директора Укрпошти горя Смлянського. Продовжимо про недолки. В нашй стрчц дуже багато так званих екшен-сцен, тому така спвпраця майже на рвн нтуц з камерою — це дуже важливо”, – пдкреслив Сетаблав. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями:
Головну роль Захара Беркута виконав Роберт Патрк. Актор вважа, що сторя про Захара Беркута близька кожнй людин. Вона змушу задуматися, як бути, коли звичне розмрене життя опиняться пд загрозою.