Ранше глядач побачили тизер-трейлер проекту – вдео нового для укранського ринку формату, який зазвичай використовуться голлвудськими мейджорами на етап пост-продакшну. Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням.
ua з спецальними декорацями грсько ущелини. Навряд чи варто пояснювати, хто такий ван Франко й що таке повсть Захар Беркут. У вдповдь розлючений хан виршу помститися збираться йти через гори, знищуючи карпатськ селища. 10. Повторно екранзувати сюжет взявся режисер Ахтем Сейтаблав. 30 год запланована прес-конференця за участ команди фльму, яку вестиме Андрй Алферов — кнознавець, кнокритик, телеведучий, член Мжнародно асоцац кнопреси (FIPRESCI). Кнострчка вийде на екрани 10 жовтня. У головнй рол зграв голлвудський актор Роберт Патрк (Термнатор 2: Судний день). Захар Беркут не позбавлений чеснот. У проект узяли участь також голлвудськ колеги.
вона надзвичайно допомага режисеру, оператору, коли актор якимсь свом 25-м почуттям точно зна, як рухаться камера, з якою швидкстю, де саме зараз вн повинен перебувати. Звсно знайшлося. Щодо створення костюмв, аксесуарв, збро, предметв побуту, автори фльму консультувались з сториками, а також залучили до спвпрац 40 укранських майстрв ремсникв. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Тугар Вовк, якого не поважа Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить. У проект узяли участь також голлвудськ колеги. З настанням свтанку хану доповдають про те, що трапилося. Кнострчка вийде на екрани 10 жовтня. Голлвудський актор, який зграв старйшину — Захара Беркута, розповдав, як був вражений красою укранських Карпат як з захватом переносився у суворе життя грського племен Х столття: "Я бачу, що укранц дуже пишаються сторю, описаною в повст "Захар Беркут", що для них ця сторя дуже важливою.
Нагадамо, Захар Беркут вийшов у прокат 10 жовтня 2019 року. Актор вважа, що сторя про Захара Беркута близька кожнй людин. Що не сподобалося? Патротизм картини помрний доречний. Головне свято дня розпочнеться о 19. Однак вноч клька мсцевих мисливцв — брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених.
Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. Уже сьогодн вс члени клубу: