28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений).
квадратних метрв штучних скель з'явилися на Трощин. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Одного разу мисливц брати Беркути проникають у ворожий монгольський табр звльняють полонених. ось не скажеш, що все це нерозумно. Все це про один з найдорожчих фльмв в стор Украни, однойменну екранзацю сторично повст вана Франка "Захар Беркут", прем'ра яко вдбулася 10 жовтня у Кив. У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Це, в першу чергу, глядацьке кно. Музику слова написав лдер гурту Святослав Вакарчук. Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон).
У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш. Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. з державного бюджету. Роль молодшого сина Захара – Максима – виконав молодий американський актор Алекс МакНколл; зрадника Тугарина-Вовка втлив менитий шотландський артист Томм Фленаган (Гладатор, Мсто грхв), а його дочку ( кохану Максима) Мирославу – британська актриса Попп Дрейтон (Абатство Даунтон). “ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц. Актори Парку були одягнен в костюми фльму та грали на барабанах, трембтах й нших народних автентичних нструментах.
Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр. “Драматургя вана Франка - це свтова драматургя, тому що вн опкувався питанням з чого починаться розподл людей на добрих чи злих, за що людина здатна померти найголовнше - за що здатна жити. 1223 рк. Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн. Фльм про Голодомор Цна правди перемг на польському кнофестивал та отримав головну нагороду фестивалю – Золотих левв. Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Под вдбуваються у 1241 роц. Помтно, що з Беркута намагалися витягнути все по максимуму, щиро намагалися. Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема.
Режисерами проекту стали Ахтем Сейтаблав Джон Внн. Якщо перший вдомий по роботах "Хайтарма" (2012), "Кборги" (2017), то в актив другого нема вдомого кно.