Режисер - Ахтем Сетаблав, який до цього зняв "Кборгв". Бюджет стрчки склав 113 млн гривень, частину з яких видлило Держкно. "Це буде динамчний, красивий, змстовний, у чомусь з претензю на епчнсть фльм. У ньому заряд", - говорив про роботу пан Сетаблав.
Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць. А ось у Захар Беркут з цим усе гаразд. Сюжет розгортаться в 1241 роц. Бюджет стрчки склав 113 млн гривень, частину з яких видлило Держкно. Вс тузи були у команди "Захара Беркута" в рукав. Розлючений хан готовий стерти з лиця земл ус карпатськ поселення. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Отримують вльний вд банерно реклами сайт.
Про картину детальнше в ефр Радо Промнь. Якщо коротко, то час д – середина XIII столття, а мсце – мальовнич Карпати. Село Тухля розмщена у долин мж двома ущелинами. Боронь Боже! Вн не настльки поганий, яким мг би бути – це вже точно. О 17. Ще один втчизняний актор, який запам’ятався яскравою грою – Олег Волощенко (Сторожова застава) у рол вона Гарда. Продюсери: гор Олесов, Юрй Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллнз. Однак боярин Тугарин-Вовк бажа бути одноосбним правителем краю, а тому вступати з смердами в рвноправн вдносини не ма намру. “ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц.
Це не деменця. Як задум фльму – для експорту за кордон його вдразу знмали англйською мовою з ноземними акторами, а на головну роль карпатського старйшини покликали Роберта Патрка, вдомого за роллю рдкого робота Т-1000 у культовому бойовику "Термнатор 2: Судний день". Було проведено клька експедицй в Карпати, до консультацй залучен спецалсти з стор та музейн працвники. Укранська команда на чол з Сетаблавим вдповда за всю творчу та змстовну частину Захара Беркута, а голлвудськ партнери забезпечують комункацю з мжнародним акторським складом стрчки та допомагатимуть з просуванням проекту на пвнчноамериканському ринку. Як в цлому роботою Церенболда в "Захар Беркут".
Партнер та консультант стрчки – Мжнародний Фонд вана Франка. Генеральний меда-партнер бродкастер проекту – ТРК Украна.