Фльм про Голодомор Цна правди перемг на польському кнофестивал та отримав головну нагороду фестивалю – Золотих левв.
Актор вважа, що сторя про Захара Беркута близька кожнй людин. “Творц фльму оголосили про масштабний перформанс, присвячений цй под. Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року. Будуть танц. Це завжди знання того, де стоть камера, як працю свтло. саме деологчний конфлкт для мене головним — конфлкт мж Тугаром Вовком Захаром Беркутом. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. ua з спецальними декорацями грсько ущелини.
Мсцев мисливц на чол з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свй план, як зупинити монголв раз назавжди. Свобода, традиц, сторя – те, що об’дну укранцв. Колабораця з ноземними акторами - американськими, монгольськими, казахськими, британськими, - за переконанням режисера, дозволить вивести укранську культуру на свтовий рвень. 7 жовтня у Львов вдбувся допрем’рний показ: обрали наше мсто, тому що тут творив ван Франко, а також под повст вдбуваються на територ сучасно Льввщини. Ми розмстили по лсу скай-панел та гелв кул, що давали в диму легку глибину, створювали нуарну атмосферу", - розповв про особливост роботи вноч оператор Юрй Король. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного. Вн гра як справжнй професйний заробтчанин у рол Дда Мороза в перод новорчних ялинок, жодного разу на даючи засумнватися, що вн Захар Беркут – кремезний дд, старйшина вльного села Тухл, батько всм Карпатам та двом чудовим синам-мисливцям вану та Максиму й люблячий чоловк.
10 жовтня 2019олександр ковальчук Якщо у вашого бзнесу виникли проблеми з непорядними чиновниками чи конкурентами – ми проаналзумо, чи хня поведнка системною, разом зможемо виршити цю проблему. Наш Гладатор, День незалежност, 300 спартанцв та той же Володар перснв разом. Як свято Перуна, так три чверт фльму проходять у темряв: суцльна нч багаття. Музику слова написав лдер гурту Святослав Вакарчук. Друга рч стосуться д чи екшену. Помтно, що з Беркута намагалися витягнути все по максимуму, щиро намагалися. Саундрек вд Вакарчука Недотягли. Робота над фльмом тривала клька рокв, у нй брали участь сотн фахвцв з рзних куточкв Украни та свту.
“Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.