Квитки вже у продажу.Сьогодн, 9 жовтня, у столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбудеться масштабна прем’ра сторично драми “Захар Беркут“.
, звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. На вдмну вд багатьох сторй надихаючих поразок у цьому сегмент, в цй ми все ж таки натовкли пики загарбникам. цього достатньо. Але для жанрового кно, яке вийде в мжнародний комерцйний прокат, це радше плюс. Тизер фльму "Захар Беркут" (YouTube / FILM.UA Group) “Хороший, атмосферний, яксний сторичний фльм. 15 год вдбудеться екскурся виставкою Свт Захара Беркута. Добравшись до Карпат, вйсько зупиняться на нчлг. Цкав факти про фльм "Захар Беркут": Ось це для мене Захар Беркут.
Я говорю про сценарй фльму, про оповдальний матерал. Засмучу непромальовансть деяких сцен, як, наприклад, епзод з ведмедем – звр у ньому надто вже умовний. ua з спецальними декорацями грсько ущелини. Тизер фльму "Захар Беркут" (YouTube / FILM.UA Group) нехай боги виршать долю прокату Захара Беркута…Оригнальна назва: Це не може не викликати поваги. Повторно екранзувати сюжет взявся режисер Ахтем Сейтаблав.
Блокбастер рекламують на кожному кроц, його пдтримала низка великих спонсорв ЗМ, розрахований вн на масового глядача (у першу чергу – але про це пзнше – на молодь), створений пд егдою американських кноробв – тобто, успх, як здаться, Захару Беркуту гарантований. Але потм виникла дея зробити фльм у копродукц з США. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. тому у нас був виклик, як все зняти не тльки красиво, але й чесно.
У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш.