У проект також узяли участь голлвудськ колеги. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
Продакшн свтового рвня. А ось у Захар Беркут з цим усе гаразд. саме деологчний конфлкт для мене головним — конфлкт мж Тугаром Вовком Захаром Беркутом. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Тод у нього буде гарна доля, – подлився своми сподваннями режисер Ахтем Сетаблав. Якось вноч дво мсцевих мисливцв – брати Беркути – пробираються до ворожого табору та звльняють бранцв. З настанням свтанку хану доповдають про те, що трапилося. У фльм про боротьбу укранцв проти нашестя монголв знялися актори з Украни, США, Велико Британ, Казахстану та Монгол. Режисер фльму Ахтем Сетаблав наголосив, що головний конфлкт фльму поляга не у протистоянн “300 укранських спартанцв” найкращй арм свту на той момент - монгольськй, а у протистоянн Захара Беркута Тугара Вовка. Захар Беркут навть не варто, напевно, лаяти за ледацтво у кноприйомах, за примтивне кносередовище, який вн створю, переймаючись тльки технчним станом картинки як у кно.
Можливо, у вонв-кочвникв теж були подбн зображення, але зараз це жорстко асоцються з Росйською мперю. Недотягли. Монголи справжн Читайте також: Лто, а на мен шуба: у Львов розповли, як знмали Захара Беркута Фльм виробили компан Kinorob (FIlm. Вийшов такий соб парадокс – дею переможного слов'янського патротизму на екран втлював американо-британський акторський склад. Це, як то кажуть, – повний навняк. Виробництво стрчки проходить у тснй спвпрац з колегами з США.
У фльм знмалися й нш ноземн актори з досвдом, проте рзниця мж ними та нашими втчизняними акторами взагал не вдчувалася. Кнострчка вийде на екрани 10 жовтня. Склад акторв хня гра. До консультацй були залучен спецалсти з стор та музейн працвники. сторичний екшн за повстю вана Франка "Захар Беркут" став без перебльшення найгучншою найдорожчою укранською прем'рою року. Адже треба було не тльки створити правдоподбну природну локацю, а ще й прорахувати, як хто там буде рухатися, де знаходитимуться актори, каскадери, кон, камери й так дал", - розповдав художник-постановник Влад Одуденко. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. У монгольськй навал у "Захар Беркут" брали участь справжн монголи - актори з Монгол та Казахстану. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного. Захд розпочнеться о 19:00, початок сеансу – о 20:30.
Додамо, що загалом на створення фльму пшло 1000 днв та 113 мльйонв гривень. До зйомок залучили близько 500 акторв, з яких половина знмалася у батальних сценах.