"Захар Беркут" - сторична драма вд режисера Ахтема Сетаблава за мотивами повст вана Франка. Прем'ра фльму в Укран вдбудеться 10 жовтня 2019.
У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна. Скльки з нас пам’ята схожу сцену у фльм Снайдера? Тут повинн бути видовищн та вражаюч битви. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Покажуть стрчку й за кордоном. Епчно прочитуться момент у картин, коли Тугарин-Вовк не дозволяв монголам запалити свй будинок, де засли вони Тухл. Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити.
Чи не в так часи ми зараз живемо? Чи не змушен укранц вдстоювати сво право на свй власний спосб життя, на власну гднсть?” – пролунало вд режисера риторичне запитання. У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко. Старйшину Захара Беркута зграв зоряний американський актор (хоч дещо побляклий) – Роберт Патрк, найбльшу популярнсть якому принесла роль рдкого робота-вбивц в Термнатор-2: Судний день (1991). У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). Проте, фнал картини, нехай навть з кончиною Захара Беркута, однозначно оптимстичний, у ньому вдчуваться вра у щасливе майбутн, у можливсть такого майбутнього… Захар Беркут: дивитись тизер онлайн: До цього фльму вони знмалися в багатьох сторичних проктах, зокрема, й свтового масштабу.
Здаться, кожного з них можна врзати в костюмований фльм ц епохи. Це як раз не найгрше ршення, якщо, знову-таки, врахувати, що "Захар Беркут" – цлком свдома непогано прорахована спроба вивести укранське кно на мжнародний ринок. Сподваюся, те, що ми зробили з командою, знайде вдгук у серцях глядачв та змусить замислитися. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти внки з вогниками на загадковому озер. А там, де спроба – завжди ймоврнсть успху. Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити.
Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога, — йдеться в синопсис фльму.