У проект також узяли участь голлвудськ колеги. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. Однак вноч клька мсцевих мисливцв брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Картинка. Продюсери: гор Олесов (компаня Kinorob, Украна); Джефф Райс, Юрй Карновський, Раджа Коллнз (компаня Cinema Day, США). Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених.
От вся розповдь. Перед нами типовий голлвудський сторичний бойовик, жанрове кно у дус 300 спартанцв або Тро, а точнше – дуже вдала спроба прищепити хн до нашого. х взагал нема! Максим на п’ятй хвилин картини Максим на другй годин – усе ще той самий Максим: мила мордочка, пдкачаний торс, любов у серц. Бурунда був в лют, коли про це дзнався. “Це надзвичайно захоплюючий екшн з крутими акторами – не тльки укранськими.
Вс елементи, одяг, навть удзики були зроблен вручну. Оригнальна назва: Захар Беркут Однак у Беркут все це здаться якимось чужордним, злегка недоречним. Плюси. Тому духу 300 спартанцв: Розквт мпер (2013) тут ви не знайдете. Львв, вул. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Захар Беркут хоча б схожий на фльм, де було проведено якусь роботу хоча б у послдовност само оповд при перенос на екран. сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем’рою ц осен. Найбльший кнотеатр крани стане майданчиком для постановочних бов, виставки костюмв, вогняного кнного шоу та звукв справжнх трембт“, – сказано в повдомленн.
Дружину Захара мати Максима Раду доврили зображувати 53-рчнй рландськй акторц та модел Елсон Дуд (ндана Джонс останнй хрестовий похд), яка вразила на екран не стльки свою грою, скльки клькстю ботоксу в обличч, що не дуже в'язалося з образом мешканки стародавнх Карпат.