Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв — з Украни та Казахстану.
Буквально один жарт на всю картину: Дочка Тугарина-Вовка? Кажуть, вона одним свом лицем вовкв вдляку – Тод ви створен одне для одного. Завершити знмальний процес творц фльму планують наприкнц серпня, а прем’ра стрчки вдбудеться у 2019 роц, пише kinowar. Режисер: Ахтем Сетаблав, Джон Внн Верховний правитель настльки озлоблений всм, що вдбуваться, що не здогадуться в яку дурну пастку вн потрапив. До зйомок долучився Голвуд.
Звсно знайшлося. Щоби вперше представити спльне дтище режисерв Ахтема Сетаблава (Украна) Джона Внна (США) творц картини орендували найбльший кнотеатр крани – столичну "Кивську Русь", привезли артиств з кньми та вогняним шоу з однойменного парку, зробили в хол виставку костюмв влаштували грандозну вечрку. Вийшов епчний трейлер найбльш очкуваного укранського фльму ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, генеральним меда-партнером якого канал Украна. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Дв третини цього фльму можна навть переказувати без дофантазовування. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем.
Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. До зйомок долучився Голвуд. Безумовно, що Беркут – одна з найбльш очкуваних укранських кнокартин XXI столття, а якщо бути точншим – з Дня Незалежност. Розмову модерував вдомий кнокритик та ведучий Андрй Алферов. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Тугар Вовк, якого не поважа Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить.
Картинка. Захар Беркут – це сторичний екшн закони жанру дотриман на вс 100. Битв тут багато, але кожна з них – не просто перестрлка з лука чи схрещен меч. Важко перерахувати, скльки видв рзно збро було задяно у зйомках, але те, що картинка вийшла дуже видовищною – факт. До реч, це стосуться не тльки кривавих сцен: пд час побутових романтичних теж на що подивитись.