Кнострчка надзвичайно актуальною для школярв, як вивчають повсть вана Франка Захар Беркут вдповдно до навчально програми. Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури. Перегляд учнями кнокартини Захар Беркут сприятиме кращому засвонню шкльного матералу, а також заохочуватиме цкавсть дтей до творв класично лтератури.
ua з спецальними декорацями грсько ущелини. Але Максим, рушйна сила нашого фльму, наносить попереджувальний удар по загарбникам та ранить монгольського воначальника Бурунду у самсньке його монгольське серце, вбиваючи у того диного сина. Над фльмом працювала укранська кнокомпаня Kinorob та американська компаня CinemaDay. ця ущелина стала для мене найважчою та цкавою роботою. Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури.
я точно знаю, що саме я звдти взяв. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Монгольське вйсько руба, вбива спалю все що бачить. Виявляться, смливий мисливець Захар Беркут його група однодумцв готов знищити вйсько у них для цього фантастичний план. У монгольськй навал у "Захар Беркут" брали участь справжн монголи - актори з Монгол та Казахстану. Сотн рзних видв збро, клька десяткв коней, бо на мечах, трюки, масштабн битви - для всього цього у "Захар Беркут" знадобилися каскадери. Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр звльнити полонених.
Картинки тако краси в укранському кно, мабуть, ще не було. Головне свято дня розпочнеться о 19. Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. ця ущелина стала для мене найважчою та цкавою роботою. Руйнуючи все на свому шляху, вйська хана Бурунди зупиняються у Карпат. Дитяч рол в стрчц виконають Михайло Корженвський, Андрй Сторож, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вген Лебедин. Вд самого початку зйомок до проекту була привернута значна увага глядацько та професйно аудитор.
У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко.