П’ять головних ролей грають голлвудськ актори: Роберт Патрк, Томм Фленаган, Рокк Майрс, Попп Дрейтон, Алекс Макнколл. Вони, звсно, красунчики грають пофесйно, але надто вже унверсально. Здаться, кожного з них можна врзати в костюмований фльм ц епохи. Але для жанрового кно, яке вийде в мжнародний комерцйний прокат, це радше плюс. А от змстов акценти нацлен на укранського глядача залишилися: битися за те, що нам дороге — у свобод сутнсть. Зрозумють х за кордоном чи н — не так вже й важливо. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати.
Стрчку, щоправда, вже встигли розкритикувати кнокритики, проте автори сподваються, що вона знайде свого глядача. Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити. Там багато вишивки, рзних прикрас, як ми робили вручну. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. Перегляд учнями кнокартини Захар Беркут сприятиме кращому засвонню шкльного матералу, а також заохочуватиме цкавсть дтей до творв класично лтератури. Епчний екшн.
28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений). Якщо у вашого бзнесу виникли проблеми з непорядними чиновниками чи конкурентами – ми проаналзумо, чи хня поведнка системною, разом зможемо виршити цю проблему. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. uа. Продакшн свтового рвня. Ус, звсно ж, крм Тухл.
У десятц лдерв опинилися картини "Народження зрки" Бредл Купера трилер "Тихе мсце". Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога. Це цкаво: Нов фльми грудня 2018: найкращ прем'ри мсяця "Уноч в безлунному лс нчого не видно, нема жодних джерел свтла. Щодо мжнародного прокату вн сказав, що команда фльму мр про нього, але найголовнший глядач – тут, в Укран. Плюс середньовчний антураж, який дос розбурху уми через пвроку псля завершення сералу "Гра престолв". Творц пдготували не тльки показ стрчки. Двчина, як водиться, закохуться у свого рятвника, чим дещо руйну полтичн плани батька.
1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.