У "Захар Беркут" можна побачити карпатське озеро Синевр, оповите туманами, гори селище Тухля, де живуть горд мешканц Карпат.
Сподваюся, цей фльм увйде в сторю, як наша марка, — наголосив пан Смлянський. Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. Цьому успхов сприяв не тльки величезний, бльш нж стомльйонний, бюджет фльму, але й Роберт Патрк у рол Захара Беркута, старйшини грського карпатського села, який майже власноруч зупинив монгольський захдний похд 1241 року. Патрк, класичний приклад актора одн рол, термнатора Т-1000 з фльму Джеймса Кемерона Термнатор 2, звсно, тут не головним гером. Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ. Це навть добре для такого типу фльму. Пощастило взяти у колекцонерв таких три пдвски, зняти з них форму й вдлити цю красу". Сильне кно. Андрй Пишний, Голова правлння Ощадбанку розповв: Можна сказати, що нас позбавили шансу вдмовитися вд участ в прокт. Бурунда люту.
Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Над створенням картини працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. uа. Тут все як в бойовику, особливо це помтно у комчних сценах: брати нескнченно пдколюють один одного, Максим ховаться у кмнат Мирослави, у Тухл прожива життрадсний п’яниця-веселун… Дотримались навть найголовнших голлвудських трендв: вд епчних масових побощ до фемнзму. Прем’ра Захара Беркута в укранських кнотеатрах запланована на 10 жовтня. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Для укранського кнопрокату сума у 35,5 млн гривень значною. Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн. Ворог на пдход до Карпат.
В укранському прокат стрчка з 10 жовтня 2019 року. У Львов вдбудеться допрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. Мовляв, в Голвуд так реч виготовляють з пластика… Монголи справжн ua. Тепер залишаться переходити до друго частини плану, але слд бути максимально обережними, щоб не видати себе не виявитися загнаними в пастку.
28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений).