Вн також зазначив, що жодного разу не чув вн ноземних зрок, яких багато знялося у фльм, якихось особливих забаганок.
Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. "Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. Вони ще . До реч, найяскравш з них – у виконанн саме укранських акторв. Ми запрошумо вас стати частиною Mind Club.
Бережися, монголе, начувайся, загарбник! Саме через нього я зацкавився цим проктом… Та деологчна конструкця, яку прагнув втлити в життя Тугар Вовк, увйшла в конфлкт з свтобаченням Захара Беркута. Коли можна переглянути? Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер. Будемо до цього прагнути”, - коментують укранськ актори, гост прем’ри, Наталка Денисенко та Андрй Феднчик. Головною рушйною ж силою фльму син Захара Максим – спритний молодий мисливець, який закохуться у дочку боярина Тугара Вовка. Дитяч рол в стрчц виконають Михайло Корженвський, Андрй Сторож, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вген Лебедин. У ньому заряд", - говорив про роботу пан Сетаблав.
10. Ми ж вс прекрасно знамо: зайвий, дубовий такий нескладний патротизм – пафосн промови пронизлив погляди – знищив не один укранський фльм. Вн переходить на бк монголв. Клька мсяцв розробки, креслень, будвництва 3 тис. Пощастило взяти у колекцонерв таких три пдвски, зняти з них форму й вдлити цю красу". Музику слова написав лдер гурту Святослав Вакарчук. Режисери Ахтем Сетаблав, Джон Внн, Украна-США, 2019 рк. Його гонорар треба було витратити на нормальних координатора та хореографа бов та групу каскадерв.
Це цкаво: Нов фльми грудня 2018: найкращ прем'ри мсяця