Ахтем Сейтаблав Джон Внн все-таки не скотилися в бойовик: на екран ми бачимо непросту драму, побудовану на матерал людських вдносин у лиху добу. Тому духу 300 спартанцв: Розквт мпер (2013) тут ви не знайдете.
подарувала культур легендарну сторю про 300 вдважних спартанцв хнього царя Леонда. Режисерами проекту стали Ахтем Сейтаблав Джон Внн. Захд розпочнеться о 19:00, початок сеансу – о 20:30. Укранськими землями на захд просуваться монгольська орда, очолювана ханом Бурундою. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. З партнерами почали працювати дещо пзнше. нформаця про це з’явилась на сторнц фльму у Facebook. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. В укранському прокат стрчка з 10 жовтня 2019 року. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце".
Разом з Ахтемом Сетаблавим в якост спврежисера над стрчкою працю Джон Внн. Слоган: У свобод моя сутнсть (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Мен здаться, що переосмислити цнност ма кожен з нас та подивитися цей фльм”, - вген Галич, лдер гурту О. Тут все як в бойовику, особливо це помтно у комчних сценах: брати нескнченно пдколюють один одного, Максим ховаться у кмнат Мирослави, у Тухл прожива життрадсний п’яниця-веселун… Дотримались навть найголовнших голлвудських трендв: вд епчних масових побощ до фемнзму. “Зокрема Роберт Патрк (Захар Беркут) Томм Фленаган (Тугар Вовк) дуже цкавились тим, звдки бере початок ця легенда що зараз вдбуваться в Укран.
Ми запрошумо вас стати частиною Mind Club. Сцени, як залишаються з тобою ще деклька тижнв псля фльму. "Це буде динамчний, красивий, змстовний, у чомусь з претензю на епчнсть фльм. Режисер стрчки – Ахтем Сетаблав, спврежисер – Джон Внн, оператор – Юрй Король. Захар Беркут – це сторичний екшн закони жанру дотриман на вс 100. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного.
Патрк, класичний приклад актора одн рол, термнатора Т-1000 з фльму Джеймса Кемерона Термнатор 2, звсно, тут не головним гером. Вн був запрошений стояти шановним стовпом посеред декорацй села, демонструвати потрбн емоц та ставати в потрбн пози. Вн гра як справжнй професйний заробтчанин у рол Дда Мороза в перод новорчних ялинок, жодного разу на даючи засумнватися, що вн Захар Беркут – кремезний дд, старйшина вльного села Тухл, батько всм Карпатам та двом чудовим синам-мисливцям вану та Максиму й люблячий чоловк. Коли на одного запрошеного гостя стльки ролей, краще просто стояти на мсц, що Патрк й робить з стоцизмом.