Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. Вдео оприлюднили на канал YouTube FILM. Екранзаця однойменно повст укранського класика вана Франка, у кносценарй адаптували Ярослав Войцешек та Рчард Ронат. Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх. Зрадник Тугар Вовк розповв хану про секретну стежку, як пробратися до ворога та знищити х. Тому вноч вони пробирають до табору монголв та звльняють полонених.
У широкий прокат фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та CinemaDay за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить 10 жовтня. Ну а все нше – нескнченна рзанина бг лсами. Для хорошого фльму часто достатньо одного-двох сильних акторв та стльки ж – сильних персонажв. Тому ми, не довго вагаючись, виршили пдтримати стрчку, – розповв вген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine. Ну от чому коваль такий сильний, чому його сил придляють стльки уваги? А щоб камння перекидати! Хто бачив – той зрозум. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин.
Можливо, у вонв-кочвникв теж були подбн зображення, але зараз це жорстко асоцються з Росйською мперю. Особливо псля успху фльму 2006 року з Джерардом Батлером у головнй рол. В укранському прокат стрчка з 10 жовтня 2019 року. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. Режисерами проекту стали Ахтем Сейтаблав Джон Внн. Партнером та консультантом фльму виступа Мжнародний Фонд вана Франка. Зрадник Тугар Вовк розповв хану про секретну стежку, як пробратися до ворога та знищити х. Кнокартина Сетаблава Внна – це досить вльна екранзаця популярно лтературно класики, оброблено сценаристами Ярославом Войцешеком Рчардом Ронатом.
Продюсер: гор Олесов, Юрй Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллнз