Продовжимо про недолки. Вони ще . У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Напевно, банально не вистачило коштв. Дал: ми аж надто часто пдносимося до неба лтамо над Карпатами. Дал: фльм затягнутий, деяк сцени просто втомлюють. Дал: комп’ютерний ведмдь, вже вибачте, н до чого не придатний…
(Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Будуть танц. Телевзйна прем’ра вдбудеться 2020 року на канал Украна вдбудеться у 2020 роц. Нагадамо, Захар Беркут екранзацю твору вана Франка. Вдмнна лрична лня, пов'язана з романом Мирослави Максима, який по сут головним гером кнооповд. сторя маленького, але гордого народу, який бореться з незлченною раттю могутнього ворога, – цлком унверсальний зрозумлий сюжет. Верховний правитель настльки озлоблений всм, що вдбуваться, що не здогадуться в яку дурну пастку вн потрапив. Спецально для сторичного екшену було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. Ти нби розумш, що хн притягнули за вуха, що все зроблено шаблонно, незграбно. Творц пдготували не тльки показ стрчки.
нехай боги виршать долю прокату Захара Беркута…Оригнальна назва: Вноч туди проникло клька мсцевих мисливцв - брати Беркути, як звльнили всх полонених. Все це разом може звести з розуму не тльки геолога, а й пересчного глядача. Здавалося б, можна було розмахнутися на повну. Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay. Це несерйозно. Вдгуки в цлому з знаком плюс, хоча вказувалися деяк нюанси, як поставили глядачв у глухий кут.
О 17. Сподваюся, цей фльм увйде в сторю, як наша марка, — наголосив пан Смлянський. Це було б не дивно, якщо б конструкця ущелина-село-ущелина не знаходилась на гребн довго гори. Такий дещо пафосний висновок лишився мом пслясмаком вд допрем’рного перегляду стрчки. Пдтекст. Ось це для мене Захар Беркут. Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених.
Вльний доступ до вентв Mind для пдписникв та спецальн умови на нш под Mind.