Монгольська орда пд кервництвом жорстокого хана Бурунди поспша вдправитися на Захд. Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. Орда не залиша в живих нкого свою клькстю придушу будь-як вйська. Добравшись до Карпат, вйсько зупиняться на нчлг. Нхто не очкував, що комусь спаде на думку ризикнути пробратися через серйозну охорону, щоб звльнити полонених. З настанням свтанку хану доповдають про те, що трапилося. Бурунда люту. Вн виршу провчити смливцв наказу рухатися безпосередньо через гору, куди, на його думку, вирушили вткач.
Одне з найбльш поширених питань у зв'язку з таким пдбором акторв було: "А що, в Укран артиств не знайшлося б?". “Захар Беркут” - це сторя днання та незламност духу укранського народу, де невелика громада перемогла ворожу навалу завдяки взамодопомоз та пдтримц. Паралель напрошуться сама собою. На Закарпатт у Синевирськй Полян розпочалися зйомки повнометражного сторичного екшена "Захар Беркут" режисера Ахтема Сетаблава, що створються компаню Kinorob за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Все це разом може звести з розуму не тльки геолога, а й пересчного глядача. Картинки тако краси в укранському кно, мабуть, ще не було. Чому треба дивитись У головнй рол зграв голлвудський актор Роберт Патрк (Термнатор 2: Судний день).
На вдмну вд багатьох сторй надихаючих поразок у цьому сегмент, в цй ми все ж таки натовкли пики загарбникам. З не багато в чому стерли сторичний контекст, прибравши, наприклад, майже вс згадки про короля Данила Галицького. 30 год — передпрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. На що хан вдповв: Я пдкорив багато народв, завдяки таким як ти, що занадто бережуть сво майно. Художниця костюмв Антонна Белнська перекону, що у "Захар Беркут" глядач не побачать жодно детал, яку можна купити в магазин сьогодн. Першу монету представник банку подарував режисеров фльму Ахтему Сетаблаву. Непоганий розмах батальних сцен. Захар Беркут навть не варто, напевно, лаяти за ледацтво у кноприйомах, за примтивне кносередовище, який вн створю, переймаючись тльки технчним станом картинки як у кно. Творц пдготували не тльки показ стрчки.
Нагадамо, Американський нститут кномистецтва в США назвав найкращ фльми та серали 2018 року. Кращою актрисою стала Лед Гага за роль в "Народженн зрки", кращим фльмом критики назвали "Зелену книгу". Колабораця з ноземними акторами - американськими, монгольськими, казахськими, британськими, - за переконанням режисера, дозволить вивести укранську культуру на свтовий рвень. Там геро, як нагадують людей та сам принципи погляду на них. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. Захар Беркут на цьому тл вигляда нечувано добре. грн. Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн.