1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.
UA Group. Нагадамо, Захар Беркут вийшов у прокат 10 жовтня 2019 року. Мсцевий старйшина – Захар Беркут – рату за те, щоб ус карпатськ громади об'дналися супроти спльно загрози. Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна. Тому духу 300 спартанцв: Розквт мпер (2013) тут ви не знайдете.
Команда "Захара Беркута" довго шукала грську ущелину, де можна було б зняти масштабн батальн сцени. Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10 жовтня 2019 року, а телевзйна прем’ра – в 2020 роц на канал Украна, який генеральним меда-партнером проекту. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем. Захар Беркут – типова трагедя батькв дтей, сторя про Ромео Джультту, а також фльм, якщо говорити цитатами з Беркута, – про громадський лад. саме деологчний конфлкт для мене головним — конфлкт мж Тугаром Вовком Захаром Беркутом.
ua з спецальними декорацями грсько ущелини. Ну як взагал серйозно можна обговорювати драматизм картини, де безсердечному монголов-вбивц в обличчя кричать надривне: Чому ти це робиш ?! Н, н н. Однак перед обличчям непереможного ноземного ворога тухольський старйшина Захар Беркут (Роберт Патрк) пропону забути про чвари об’днатися в м’я дино мети – перемоги над монголами. Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. Жанр: бойовик, сторичний екшен Для епчних сцен на знмальному майданчику побудували з нуля селище реальних розмрв, а також – створили грську ущелину. Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн. Вльний доступ до вентв Mind для пдписникв та спецальн умови на нш под Mind. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Про це повдомля кореспондент сайту 032.
Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10 жовтня 2019 року, а телевзйна прем’ра – в 2020 роц на канал Украна, який генеральним меда-партнером проекту.