У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш.
Не Мирослава, а молода ельфйка Дженфер Коннел! Не брат Максима, а троянський Гектор! Не Богун, а вкнг-берсерк! А все тому, що геро ц пдпорядкован закону чеховсько рушниц. "Основн кадри бою з монголами створювали казахськ каскадери з команди "Номад". В Укран давно говорили про створення видовищного сторико-патротичного екшена в дус бойовика 300 спартанцв. Про мужнсть чоловкв, жнок, дтей. Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Роберт Патрк розповв про ставлення до свого персонажу: "Найбльш близькою в образ Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу.
Smart Power. Мнуси картини. Це дм-фортеця, яка захища свох мешканцв. Продюсер: гор Олесов, Юрй Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллнз Квитки вже у продажу. Здавалося б, можна було розмахнутися на повну. Склад акторв хня гра. Ворог на пдход до Карпат. Прем’ра Захара Беркута в укранських кнотеатрах запланована на 10 жовтня.
Опублковано перший тизер до нового фльму вд Ахтема Сетаблава "Захар Беркут", який базуться на однойменному твор вана Франка. якщо все складеться вдало, якщо Захар Беркут окупиться за рахунок прокату у свт доведе конкурентоспроможнсть укранського великобюджетного кно на свтовому ринку, тод можна буде вдкривати шампанське святкувати справжнй розквт втчизняного кновиробництва… Так, хотлося б у це врити, але якось не виходить. Ми надал розвиватимемо Mind та додаватимемо корисн журналстськ рубрики сервси для вашого бзнесу. З не багато в чому стерли сторичний контекст, прибравши, наприклад, майже вс згадки про короля Данила Галицького. я точно знаю, що саме я звдти взяв.
Отримують доступ до закритих матералв Mind (до щомсячного випуску, в якому ми дослджумо та аналзумо, як працюють цл галуз; до щотижневих аналтичних пдсумкв).