Окрм цього, з нагоди прем’ри фльму, в Укран випустили тематичну марку та србну монету вд “Ощадбанку”. На монет можна побачити зображення головного героя фльму, який огляда гори, беркута, що лта помж монголв, напис “Захар Беркут” дату свтово прем’ри - 10 жовтня 2019 року. Першу монету представник банку подарував режисеров фльму Ахтему Сетаблаву.
Зйомки фльму вдбувалися англйською мовою, в кнотеатрах в Укран його покажуть з укранським дубляжем. До зйомок залучили близько 500 акторв, з яких половина знмалася у батальних сценах. це не погано. Це, в першу чергу, глядацьке кно. У картин зграли: Томм Фленаган ("Хоробре серце" (1995), "Гра" (1997), "Гладатор" (2000)), Роберт Патрк ("Термнатор 2: Судний день", "Переступити межу" (2005), "Мст у Террабтю" (2006)), Елсон Дуд ("ндана Джонс Останнй хрестовий похд" (1989), мн-серал "Копальн царя Соломона").
Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного. До цього фльму вони знмалися в багатьох сторичних проктах, зокрема, й свтового масштабу. "Я люблю сторю. Партнером та консультантом стрчки став Мжнародний Фонд вана Франка. У вдповдь на це розлючений хан виршу помститися збираться йти прямо через гори, руйнуючи карпатськ селища. Однак не вийшло. “ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц. На нй буде представлено 25 ункальних образв, створених художницею з костюмв Антонною Белнською спецально для зйомок сторичного екшену.
Клепарвська, 18) трива виставка Свт Захара Беркута. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. “Зокрема Роберт Патрк (Захар Беркут) Томм Фленаган (Тугар Вовк) дуже цкавились тим, звдки бере початок ця легенда що зараз вдбуваться в Укран. цього достатньо. Вн переходить на бк монголв.