Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями:
Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць. Боронь Боже! Вн не настльки поганий, яким мг би бути – це вже точно. "У будинках Тухл колоди лежать не класично, горизонтально, а вертикально, як частокл. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.
Як задум фльму – для експорту за кордон його вдразу знмали англйською мовою з ноземними акторами, а на головну роль карпатського старйшини покликали Роберта Патрка, вдомого за роллю рдкого робота Т-1000 у культовому бойовику "Термнатор 2: Судний день". Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер. Помтно, що з Беркута намагалися витягнути все по максимуму, щиро намагалися. Захар Беркут мг бути яким завгодно, але це кно, майже не дина козирна риса якого повинна була бути у екшен. На монет можна побачити зображення головного героя фльму, який огляда гори, беркута, що лта помж монголв, напис “Захар Беркут” дату свтово прем’ри - 10 жовтня 2019 року.
Пдтримайте нас за 196 грн на мсяць. Звичайно ж н! Само собою воно антрохи не по-дурному. У проект узяли участь також голлвудськ кнематографсти. Зрадник Тугар Вовк розповв хану про секретну стежку, як пробратися до ворога та знищити х. Та й взагал вже близько до кнця Захар Беркут почина нагадувати щось на кшталт чи то битви у Гельмовй Западин з Володаря перснв чи то укрансько верс 300 спартанцв. Мовляв, в Голвуд так реч виготовляють з пластика… Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпдтримка - 30 млн гривень. Колоритний круглолиций актор переграв свох вдомих колег – його бошся ним захоплюшся.
У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко.