Патрк, класичний приклад актора одн рол, термнатора Т-1000 з фльму Джеймса Кемерона Термнатор 2, звсно, тут не головним гером. Вн був запрошений стояти шановним стовпом посеред декорацй села, демонструвати потрбн емоц та ставати в потрбн пози. Вн гра як справжнй професйний заробтчанин у рол Дда Мороза в перод новорчних ялинок, жодного разу на даючи засумнватися, що вн Захар Беркут – кремезний дд, старйшина вльного села Тухл, батько всм Карпатам та двом чудовим синам-мисливцям вану та Максиму й люблячий чоловк. Коли на одного запрошеного гостя стльки ролей, краще просто стояти на мсц, що Патрк й робить з стоцизмом.
Ще один ункальний елемент свту Захара Беркута – пам’ятну монету, присвячену прем’р фльму, появ яко сприяв Ощадбанк – можна було придбати просто в хол кнотеатру. Кнокартина Сетаблава Внна – це досить вльна екранзаця популярно лтературно класики, оброблено сценаристами Ярославом Войцешеком Рчардом Ронатом. Фльм заснований на однойменнй новел вана Франка. Захар Беркут не позбавлений чеснот. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. “Так, у них був свй певний райдер, в цьому нчого незвичного нема. У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. Контекст - сучасних укранських реалй. Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна.
Укранський кнематограф як явище, постать автора Франка сам сюжет не могли залишити байдужими. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Стрчка подну минуле сучасне. З партнерами почали працювати дещо пзнше. Якщо перший вдомий по роботах "Хайтарма" (2012), "Кборги" (2017), то в актив другого нема вдомого кно.
Синопсис: 1241 рк. Додатков сцени зВакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ FILM. Але Максим, рушйна сила нашого фльму, наносить попереджувальний удар по загарбникам та ранить монгольського воначальника Бурунду у самсньке його монгольське серце, вбиваючи у того диного сина. реклама Захар Беркут навть не варто, напевно, лаяти за ледацтво у кноприйомах, за примтивне кносередовище, який вн створю, переймаючись тльки технчним станом картинки як у кно. з необхдних 75 млн. Решта касту теж був переважно закордонною. Режисер стрчки – Ахтем Сетаблав, спврежисер – Джон Внн, оператор – Юрй Король. З американського боку фльм продюсують Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом. Спецально для Захара Беркута були збудован декорац величезно грсько ущелини, селища Тухля та матку Тугара Вовка.