Ми працюмо над тим, аби наша журналстська та аналтична робота була яксною, прагнемо виконувати максимально компетентно. Це вимага фнансово незалежност. Пдтримайте нас за 196 грн на мсяць.Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Презентаця фльму вийшла вражаючою та перетворилася на справжн шоу.
Власники бзнесу, що стануть пдписниками Mind, отримають доступ до агрегатора системних порушень вд аналтикв Mind та партнерв Cкажи. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. У понедлок, 7 жовтня, у Львов вдбудеться допрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. com. Той свт, який лежить поза межами нашого дому, ма бути добрим до нашо дитини, тобто до нашого фльму. Вдео оприлюднили на канал YouTube FILM. Також у фльм зграли актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш. Автори залучили до партнерства дистриб'юторську компаню MMD UA та канал Украна.
До зйомок долучився Голвуд. У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Саме тому ми створюмо можливсть платно щомсячно пдписки – Mind Club. Ми працюмо над тим, аби наша журналстська та аналтична робота була яксною, прагнемо виконувати максимально компетентно. Сильне кно.
А ця сторя (Захар Беркут - Ред. Цкава деталь: у монголв за фльмом головний символ – двоголовий орел. Перше бажання, яке виника псля перегляду "Захара Беркута" – це термново взяти квитки до Карпат, прекрасних у будь-який час року. Над фльмом працювали укранська кнокомпня Kinorob та американська компаня CinemaDay. Алекс МакНколл блискуче впорався з свою роллю, показуючи як майстерн бойов навички (швидше властив нндзя), так яскраву акторську гру.