28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений).
нехай боги виршать долю прокату Захара Беркута…Оригнальна назва: Але тут ситуацю, як не дивно, врятувала темрява печери, де все вдбувалося. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Вльний доступ до вентв Mind для пдписникв та спецальн умови на нш под Mind. У гр акторв, у хньому зовншньому вигляд, в декорацях – нде не вдчувалась награнсть чи неприроднсть.
Сьогодн, 9 жовтня, у столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбудеться масштабна прем’ра сторично драми “Захар Беркут“. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Захар Беркут на цьому тл вигляда нечувано добре. Забагато битв (дуже суб’ктивне зауваження). Друга рч стосуться д чи екшену. Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Вльний доступ до вентв Mind для пдписникв та спецальн умови на нш под Mind. Ворог на пдход до Карпат. як будь-який приклад свтово лтератури вн не тльки вчний, а й завжди актуальний.
Сподваюся, цей фльм увйде в сторю, як наша марка, — наголосив пан Смлянський. Зрозумло, що окупити бюджет виробництва за рахунок прокату в Укран вн не зможе н за яких обставин, про це не може бути й мови, проте фльм збираються показувати за кордоном. Справжня яксна та незалежна журналстика потребу багато часу, зусиль та витрат, це дйсно недешево. Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр звльнити полонених. Можливо, у вонв-кочвникв теж були подбн зображення, але зараз це жорстко асоцються з Росйською мперю.
"Чи будемо ми ткати, чи будемо боротися за те, у що вримо?", - длився враженнями про роботу над "Захаром Беркутом" Роберт Патрк постив в Instagram фото смачних снданкв у лтнх Карпатах.