Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна.
Можливо, тому автори фльму були милосердними та намалювали цю гору так, щоб навть той самий пересчний глядач побачив, що село Тухля та вся гора навколо не – це не дуже добре виконаний CGI-ефект. Серед мсцевих жителв ватажок орди знаходить зрадника, який вдкрива йому тамних хд у горах. Прем’ра Захара Беркута в укранських кнотеатрах запланована на 10 жовтня. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. На вдмну вд багатьох сторй надихаючих поразок у цьому сегмент, в цй ми все ж таки натовкли пики загарбникам. Також кращих акторв знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США. Непоганий розмах батальних сцен. Завершити знмальний процес творц фльму планують наприкнц серпня, а прем’ра стрчки вдбудеться у 2019 роц, пише kinowar.
Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням. На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав – монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди. В результат вийшов вельми переконливий лицар без страху докору. Продакшн свтового рвня. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. Вдало зображен кнн битви – до 70 вершникв у кадр. У темряв точаться й ус розмови (прямо якась хронка партизанського руху). Кращою актрисою стала Лед Гага за роль в "Народженн зрки", кращим фльмом критики назвали "Зелену книгу".
Зйомки проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць. Звичайно ж н! Само собою воно антрохи не по-дурному. Автори фльму подякували глядачам. А о 18. Це, в першу чергу, глядацьке кно. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. Про це повдомляться на фейсбук-сторнц стрчки. Мабуть, це факт, яким стрчка зантригувала багатьох в першу чергу.
Ранше глядач побачили тизер-трейлер проекту – вдео нового для укранського ринку формату, який зазвичай використовуться голлвудськими мейджорами на етап пост-продакшну. Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням.