Так, Захар Беркут – це кно, створене за голлвудськими шаблонами. Перед нами типовий голлвудський сторичний бойовик, жанрове кно у дус 300 спартанцв або Тро, а точнше – дуже вдала спроба прищепити хн до нашого. Тут все як в бойовику, особливо це помтно у комчних сценах: брати нескнченно пдколюють один одного, Максим ховаться у кмнат Мирослави, у Тухл прожива життрадсний п’яниця-веселун… Дотримались навть найголовнших голлвудських трендв: вд епчних масових побощ до фемнзму. ось не скажеш, що все це нерозумно. Звичайно ж н! Само собою воно антрохи не по-дурному. Однак у Беркут все це здаться якимось чужордним, злегка недоречним. Ти нби розумш, що хн притягнули за вуха, що все зроблено шаблонно, незграбно. для мене це стало головним недолком Захара Беркута.
- Над фльмом працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. Несамовитий вд лют хан виршу знищити карпатськ поселення. Слоган фльму - У свобод моя суть. Кадр з фльму "Захар Беркут"У прокат вийшов Захар Беркут – ще одне укранське кно бльш-менш патротичного спрямування. Дружину Захара мати Максима Раду доврили зображувати 53-рчнй рландськй акторц та модел Елсон Дуд (ндана Джонс останнй хрестовий похд), яка вразила на екран не стльки свою грою, скльки клькстю ботоксу в обличч, що не дуже в'язалося з образом мешканки стародавнх Карпат.
Пам’ятате? Коли батько ламав прути вника окремо, а ось цлого вника розламати не мг. Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць. Сюжет. У Захар Беркут ними – аж кишить. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Щось схоже на справжн кно спромоглися зробити у глядацькому сегмент поки тльки Черкаси, як вийдуть на екрани наступного року. Це, скорше, фантазя у конкретному сторичному час та приблизному мсц. Захар Беркут – це сторичний екшн закони жанру дотриман на вс 100. На вдмну вд багатьох сторй надихаючих поразок у цьому сегмент, в цй ми все ж таки натовкли пики загарбникам. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка.
Розмах був востину голлвудський. Фльм виробили компан Kinorob (FIlm. На гостей чекатиме цкава розповдь про проект та зустрч з його командою, а о 20. (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Завдяки масштабност, проект став дйсно ункальним явищем в укранськй кнондустр. Будуть танц. Алекс МакНколл блискуче впорався з свою роллю, показуючи як майстерн бойов навички (швидше властив нндзя), так яскраву акторську гру. Тому духу 300 спартанцв: Розквт мпер (2013) тут ви не знайдете. Бюджет “Захара Беркута” 113 млн гривень, з який 30 млн надало Державне агентство Украни з питань кно.
- Над фльмом працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану.