Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв — з Украни та Казахстану.
00 год в музейно-культурному комплекс Львварня (вул. Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. “Захар Беркут” - укранський сторичний фльм режисерв Ахтема Сатаблава та Джона Внна. Право на показ (мжнародна назва стрчки The Rising Hawk – Яструб, що злта) вже придбали спаня, Франця, таля, Пвденна Корея, США, Японя, ндя, Молдова. А ця сторя (Захар Беркут - Ред.
Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр. Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. Я говорю про сценарй фльму, про оповдальний матерал. Основн зйомки проводились у Карпатах, зокрема на озер Синевир та Манявському водоспад. Але нема, повз, не витягли. У ролях: Алекс МакНколл Роберт Патрк Попп Дрейтон Томм Фленаан Андрй санко Цегмд Церенболд Олег Волощенко Рок Майрс Ержан Нуримбет Ална Коваленко Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. “Зокрема Роберт Патрк (Захар Беркут) Томм Фленаган (Тугар Вовк) дуже цкавились тим, звдки бере початок ця легенда що зараз вдбуваться в Укран. Перед показом режисер фльму Ахтем Сетаблав розповв, що голвудськ актори няк не могли зрозумти, чому увесь реквзит – натуральний, з дерева. У "Захар Беркут" можна побачити карпатське озеро Синевр, оповите туманами, гори селище Тухля, де живуть горд мешканц Карпат.
я точно знаю, що саме я звдти взяв. сторична драма Захар Беркут – це екранзаця однойменного твору вана Франка, який побачив свт у 1883 роц. Це не деменця. Автентично? Не знаю. З американського боку фльм продюсують Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. Воно й зрозумло: не наймасштабнша нацональна сторя погано розходиться в якост експортного продукту, необзнанй людин у не потрбно занадто довго вникати. Плюс середньовчний антураж, який дос розбурху уми через пвроку псля завершення сералу "Гра престолв". Це труднощ перекладу. Автори фльму подякували глядачам. х взагал нема! Максим на п’ятй хвилин картини Максим на другй годин – усе ще той самий Максим: мила мордочка, пдкачаний торс, любов у серц.
Певне провисання картини ряту видовищний прорив дамби фнальна дуель Максима хана Бурундая, виконана флгранно. Тут хочеться вдзначити органчне звучання музики, що люстру цей бй: буквально як у балет, кожен рух супроводжу точна нота. Пригадуться фнальна бйка в Самотнй вовк Маккуейд (1983) з Чаком Норрсом Девдом Керрадайном, коли вони б'ються мж собою пд акомпанемент велично симфончно поеми талйського композитора Франческо Де Мас (школа Енно Моррконе).