В головних ролях: Роберт Патрк, Томм Фленаан, Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майрс, Ержан Нуримбет, Ална Коваленко
Саме через нього я зацкавився цим проктом… Та деологчна конструкця, яку прагнув втлити в життя Тугар Вовк, увйшла в конфлкт з свтобаченням Захара Беркута. Звичайно, двчина не змогла встояти проти тако спокуси – до оточення така просунута розважальна програма ще не дйшла. Щодо мжнародного прокату вн сказав, що команда фльму мр про нього, але найголовнший глядач – тут, в Укран. Але потм виникла дея зробити фльм у копродукц з США. Плюс чудов карпатськ пейзаж, полпшен зйомкою з дронов певною клькстю комп'ютерно графки. Вдео: РБК-УкранаУ мереж з'явилось перше промо до майбутнього укранського екшну "Захар Беркут" за мотивами повст вана Франка. Монгольське вйсько руба, вбива спалю все що бачить. “Ми щаслив вд того, що разом з американськими кновиробниками, наше укранське кно знайшло цлснсть та високий рвень! Гордсть за свох колег, що зробили такий яксний продукт! Акторськ роботи перехоплюють дух! Звичайно, сподвамось, що в майбутньому фльми такого рвня, будуть саме украномовн в оригнал саме укранськ актори виконуватимуть головн рол. Можливо, це авторська метафора, що показу темн часи Украни-Рус. Перша важлива рч стосуться жахливо бди укранського глядацького кно – нарративу.
Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням. х взагал нема! Максим на п’ятй хвилин картини Максим на другй годин – усе ще той самий Максим: мила мордочка, пдкачаний торс, любов у серц. Одного разу мисливц брати Беркути проникають у ворожий монгольський табр звльняють полонених. Плюси. в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська. Розбиремося чому. Вдсутнсть штучного. Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Картинки тако краси в укранському кно, мабуть, ще не було.
Mind не залишився осторонь ц кнопод – виршив згадати, як зароджувалася дея картини, а заодно подивитися, у що вона зрештою вилилася. Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. ua з спецальними декорацями грсько ущелини. Незабаром стало вдомо, що режисером екранзац цього твору став трумфатор Золото дзии – 2017 Ахтем Сейтаблав (його вйськова драма Кборги взяла шсть нагород). У фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. Паралель напрошуться сама собою. Святослав Вакарчук спецально для Захара Беркута написав псню Перевал, яка стала саундтреком. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Бекраунд.
Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.