查看(kàn): 122|回複: 0
打印(yìn) 上一主題 下一主(zhǔ)題

Захар Беркут hd онлайн #600

[複製鏈接(jiē)]

1萬

主(zhǔ)題(tí)

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41183
跳轉(zhuǎn)到指定樓層
樓主
發表於 2020-7-1 21:38:04 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
Захар Беркут hd онлайн #600

Дивитися фiльм Захар Беркут

- Зйомки кнострчки "Захар Беркут" проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах  пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини.реклама  

30 год в кнотеатр Multiplex Spartak.  цього достатньо. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога, — йдеться в синопсис фльму. На монет можна побачити зображення головного героя фльму, який огляда гори, беркута, що лта помж монголв, напис “Захар Беркут”  дату свтово прем’ри - 10 жовтня 2019 року. Однак перед обличчям непереможного ноземного ворога тухольський старйшина Захар Беркут (Роберт Патрк) пропону забути про чвари  об’днатися в м’я дино мети – перемоги над монголами. Сильне кно. Якось вноч дво мсцевих мисливцв – брати Беркути – пробираються до ворожого табору та звльняють бранцв. На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав - монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди.  

Про мужнсть чоловкв, жнок, дтей. Мсцев мисливц на чол з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свй план, як зупинити монголв раз  назавжди. Фльм не справля враження конкурентоспроможного, вн вторинний, вн банальний, таких фльмв було вже безлч. Але  у мисливцв на чол з Захаром Беркутом  план, як назавжди зупинити ворогв.  тод серед не таких вже й поганих декорацй та костюмв ми б мали шанс побачити фльм, псля якого можна було б длитись якщо не патротичним пднесенням, то хоч вигуками захоплених глядачв: А як вн його мечем! А ти бачив як вн на коня заскочив?!  коли так жести зроблено професйно, з любов’ю та вмнням, ми й можемо не розумти чому саме цей кадр залишаться у пам’ят. Патротизм картини помрний  доречний. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога, — йдеться в синопсис фльму. Добравшись до Карпат, вйсько зупиняться на нчлг. Тугар Вовк, якого не поважа Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить.  

Колабораця з ноземними акторами - американськими, монгольськими, казахськими, британськими, - за переконанням режисера, дозволить вивести укранську культуру на свтовий рвень. Розмову модерував вдомий кнокритик та ведучий Андрй Алферов. Буквально один жарт на всю картину: Дочка Тугарина-Вовка? Кажуть, вона одним свом лицем вовкв вдляку – Тод ви створен одне для одного.  я точно знаю, що саме я звдти взяв. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор". Ну , зрештою, з точки зору нашого – це, поза всякими сумнвами, винятковий фльм. Тому ми, не довго вагаючись, виршили пдтримати стрчку, – розповв вген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine.  

Фльм виробили компан Kinorob (FIlm.ua) та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.  

Теги: Захар Беркут кно Захар Беркут трейлер 2020 фiльм Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут 2020 онлайн Захар Беркут дивитися онлайн 2020 трейлер Захар Беркут фiльм онлайн 2020 Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм Захар Беркут фiльм дивитися онлайн Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац  

Хти прокату: @ghebgwku226 #mqkvtj 7631 FQEJY5OFAFDX @ilyurix348 #wceeg 2282 46FVU0NWXF @lzhdqjmx901 #wsfaxyj 3455 1T2TQURAC @sfiqoea165 #inojtqvy 5733 DUPR6LPSR @buutfec290 #psdkconm 619 143CB1N84SM @hepztito387 #liysedf 2481 9XQIDH4GH @gjuzynz556 #hqsza 6069 XRUQ13XVRLR @kkedyjzu832 #tseovwp 3718 NRWII5W7N @lowssew202 #tchdlnsd 5319 4M46EMS7S41 @cikbzhww641 #rvira 3248 SIEN50C  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和(hé)群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋(péng)友
收藏收藏
您需要登錄(lù)後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版(bǎn)積分規則

版權所(suǒ)有 深圳市快手成人版機電設備有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區(qū)龍崗街道(dào)新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備(bèi)2021002009號
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载