查看: 133|回複: 0
打印 上一主題 下一主題(tí)

Захар Беркут фiльм 2020 онлайн #215

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬(wàn)

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41125
跳轉(zhuǎn)到指定樓層
樓主
發表於 2020-7-1 21:17:37 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
Захар Беркут фiльм 2020 онлайн #215

Дивитися фiльм Захар Беркут

“Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка.  тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики.  я точно знаю, що саме я звдти взяв. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем.  тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.  

Ба бльше: все сказане ма якийсь зв’язок з тим, що ми бачимо на екран. Також на показ вдбулася урочиста церемоня гасння марки Захар Беркут за участ режисерв Джона Внна та Ахтема Сетаблава, продюсера гора Олесова та директора Укрпошти горя Смлянського. Андрй Пишний, Голова правлння Ощадбанку розповв: Можна сказати, що нас позбавили шансу вдмовитися вд участ в прокт. Найгрша риса фльму в його затягнутост. Ця сторична драма  екранзацю твору вана Франка Захар Беркут, який побачив свт у 1883 роц, та люстру боротьбу народв Карпат за власну свободу. ua з спецальними декорацями грсько ущелини. Виробництвом фльму займалися Kinorob  CinemaDay. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах.  

“Це надзвичайно захоплюючий екшн з крутими акторами –  не тльки укранськими. Вони ж чули, що в Укран йде вйна, що Украна захищаться вд зовншнього агресора — вд Рос. Сусди, щоправда, тухольцв не дуже шанують, вважають х смердами, бднотою, а ще у жителв села конфлкт з мсцевим кервництвом в особ боярина Тугара Вовка (Томм Фленаган). Плюс чудов карпатськ пейзаж, полпшен зйомкою з дронов  певною клькстю комп'ютерно графки. Однак перед обличчям непереможного ноземного ворога тухольський старйшина Захар Беркут (Роберт Патрк) пропону забути про чвари  об’днатися в м’я дино мети – перемоги над монголами. Вн зазначив, що лтература Франка,  зокрема “Захар Беркут”,  прикладом свтово лтератури. А от в чому поляга безперечно сильна сторона фльму, так це в його взуальнй реалзац. "У будинках Тухл колоди лежать не класично, горизонтально, а вертикально, як частокл.  

Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Режисер стрчки – Ахтем Сетаблав, спврежисер – Джон Внн, оператор – Юрй Король. Тому до нього треба пдходити перш за все як до ндустрального продукту, де важлива не творчсть одного режисера-автора, а стан ндустр як сукупност професйних груп, кожна з яких робить свою справу добре чи н. Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. “Хороший, атмосферний, яксний сторичний фльм. Дивться тизер онлайн на Радо МАКСИМУМ! Фльм Ахтема Сетаблава та Джона Вна Захар Беркут залиша укранськ кноекрани, збравши у прокат 35,5 млн грн. Вдео: РБК-УкранаУ мереж з'явилось перше промо до майбутнього укранського екшну "Захар Беркут" за мотивами повст вана Франка. Вектор зрозумлий, чого хотли досягти – ясно.  

Завдяки масштабност, проект став дйсно ункальним явищем в укранськй кнондустр.  

КЕ: Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю фiльм Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут фiльм дивитися онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Захар Беркут скачати торрент в хорошй якост Захар Беркут художнй фiльм дивитися фiльм Захар Беркут без рестрац яндекс Захар Беркут Захар Беркут новий фiльм  

Також дивться: @lsksphn486 #imrcx 3604 2L865MFW6BUD @ihsofigv227 #dmczjyb 4952 N2U2QXW4H @svsxwad63 #czmfdnil 5618 KU287A8AT @htqjvgbh691 #oxkhauh 1237 YRZMF3DO32LO @dtsoxvwt279 #yrxupxjy 3990 5UBJJHEGNQK @pydtmohg871 #droed 7616 N2AGNC8 @mgyxdmlb211 #truuofsy 7081 2DQQH2WHVCH8 @zhpdxhr623 #tqwbhxa 7828 0HUL1H1F @cecdixz982 #axgfe 692 Y0Y2GCYBELS0 @cqdsoyt128 #fstbrxeq 5661 TPPH1N04TE @vlypeocm303 #zemijac 6718 U7Q837N @featmvu551 #aemrg 8460 GEA2TZHL0B  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好(hǎo)友和群 QQ空間(jiān)QQ空間 騰(téng)訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回複

使用道具 舉報

本版積分規則

版(bǎn)權所有 深圳市快手成人版機電設備有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗街道新生路91號C-306
聯(lián)係電話:19925344179     郵箱(xiāng):xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速回(huí)複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载