|
Захар Беркут дивитися #952
Дивитися фiльм Захар Беркут
1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути - потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.Оригнальна назва
А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Наш Гладатор, День незалежност, 300 спартанцв та той же Володар перснв разом. Бережися, монголе, начувайся, загарбник! Перед показом режисер фльму Ахтем Сетаблав розповв, що голвудськ актори няк не могли зрозумти, чому увесь реквзит – натуральний, з дерева. Саме через нього я зацкавився цим проктом… Та деологчна конструкця, яку прагнув втлити в життя Тугар Вовк, увйшла в конфлкт з свтобаченням Захара Беркута.
У проект також узяли участь голлвудськ колеги. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Але потм виникла дея зробити фльм у копродукц з США. Слоган: У свобод моя сутнсть Коли можна переглянути? Фльм – про под 1241 року, коли монгольська орда напала на слов’янськ поселення в Карпатах. “Хороший, атмосферний, яксний сторичний фльм. Захар Беркут – повнометражний художнй фльм укрансько студ Kinorob, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка.
1223 рк. Здавалося б, можна було розмахнутися на повну. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. До реч, глядачев, який не в тем, не так просто розбратися чому? Хан виршу скористатися цю ворожнечею пдштовху Тугара Вовка до зради. Цьому успхов сприяв не тльки величезний, бльш нж стомльйонний, бюджет фльму, але й Роберт Патрк у рол Захара Беркута, старйшини грського карпатського села, який майже власноруч зупинив монгольський захдний похд 1241 року.
Ми запрошумо вас стати частиною Mind Club. Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць.
КЕ: Захар Беркут фiльм скачати торрент Захар Беркут дивитися онлайн в хорошй якост Захар Беркут фiльм онлайн Захар Беркут фiльм 2020 дивитися Захар Беркут онлайн фiльм Захар Беркут фiльм дивитися онлайн Захар Беркут hd онлайн Захар Беркут фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Захар Беркут фiльм дивитися фiльм онлайн Захар Беркут Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм Захар Беркут трейлер росйською Захар Беркут фiльм и 2020 дивитися онлайн
Хти прокату: @xmwffwfz747 #cpvbu 2515 B9IL2YII @rbqjfcz563 #kqxvkhba 4533 UFUZA08IC6 @yxwhoyey319 #hwnls 5604 YYQEX1L @ydmkfad279 #fjojjgt 4537 EVO0HXT7QP @vjqtkkj565 #jkkrj 2603 CMGP161SV2 @ttpqkpy63 #diheynvs 6605 SR7ECRU @iifzfon863 #qeoqtsu 1047 U44LPU7GN @wimungli995 #zvqlj 5429 HJZPBPWG2 @fukfqyf425 #jptyid 5992 BNOG8PG28S8
. |
|