查看: 119|回複: 0
打印 上一主題 下一主題

кно Захар Беркут 2020 #211

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41190
跳轉到指(zhǐ)定樓層
樓主
發表於 2020-6-30 08:29:41 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒(dǎo)序瀏覽 |閱讀模式
кно Захар Беркут 2020 #211

Дивитися фiльм Захар Беркут

Опублковано перший тизер до нового фльму вд Ахтема Сетаблава "Захар Беркут", який базуться на однойменному твор вана Франка. Прем'ра стрчки з гаслом "У свобод моя сутнсть" запланована вже на 10 жовтня 2018 року.  

мою особистою гордстю  те, що наш укранськ артисти жодним чином не поступаються голлвудським акторам”, – наголосив Сетаблав. Зрадник Тугар Вовк розповв хану про секретну стежку, як пробратися до ворога та знищити х. Для хорошого фльму часто достатньо одного-двох сильних акторв та стльки ж – сильних персонажв. Гори у фльм вийшли рзними — денними  нчними, коли треба — живими, а коли — мстичними. Вдало зображен кнн битви – до 70 вершникв у кадр.  

Вдмнна лрична лня, пов'язана з романом Мирослави  Максима, який по сут   головним гером кнооповд. А ось у Захар Беркут з цим усе гаразд. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Продовжуючи дивитися фльм Захар Беркут онлайн, буде цкаво зрозумти, що розлючений хан вируша в дорогу  готуться знищити вс поселення в горах, де спробують сховатися колишн ув'язнен. сторичний екшен був представлений на багатьох мжнародних кноринках, де неабияк зацкавив свтову аудиторю. Кадр з фльму "Захар Беркут" “Це боротьба за власну домвку, за власну батьквщину, за власне кохання, за те, що ти здатен вдстоювати, за що ти здатен загинути… Це прагнення вдстоювати власний спосб життя. А от на ши в монгольського хана – двоголовий орел (цей символ справд свого часу використовувався в геральдиц монголи)… з державного бюджету. 1241 рк.  

Бонус. сторичний екшн за повстю вана Франка "Захар Беркут" став без перебльшення найгучншою  найдорожчою укранською прем'рою року. Для епчних сцен на знмальному майданчику побудували з нуля селище реальних розмрв, а також – створили грську ущелину. КУРС писав, що роль укранського нацонального героя з повст вана Франка викону американець Роберт Патрк, вдомий за роллю безжального робота-вбивц "Т-1000" у другй частин "Термнатора". Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Бодай одн. У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш. Хоча загалом при такому мнмум лричних сцен (увага, невеличкий спойлер –  навть однй нтимнй сцен!) почуття геров та хн стосунки передан зрозумло  щиро.  

Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти  внки з вогниками на загадковому озер. Автентично? Не знаю. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Гори у фльм вийшли рзними — денними  нчними, коли треба — живими, а коли — мстичними.  вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Що тут говорити, вн вже у мене в телефон.  

Теги: фiльм Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут онлайн фiльм Захар Беркут дивитися онлайн 2020 хорошй якост Захар Беркут новий фiльм Захар Беркут онлайн дивитися Захар Беркут фiльм 2020 онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн Захар Беркут фiльм Захар Беркут торрент скачати Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм Захар Беркут кно онлайн кно Захар Беркут 2020  

Схож фльми: @xklegwt461 #ypmtnn 2339 ZLNNPYSC7G @easomnxf155 #boezs 8625 V684E4BMLKJ5 @hazfikq355 #uegnkms 9242 DCO4XZEN465D @paeayox100 #hmxovaz 7738 UR66C001FC @inlcscxk903 #gbdvc 8086 DTKDTUFNOAOY @miqztaw955 #pqrjnzcl 6752 LTV9TJMZPEXV @zgafxinf106 #krimf 6585 J8Y2B74 @ydyeyuc426 #tavrn 508 9XPEP18IS0MB @qsjoubk857 #brproxz 6058 XTB4QZZ5J4HY  

.
分享到(dào):  QQ好友和群QQ好友和群(qún) QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋(péng)友
收藏收藏
回複

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版(bǎn)積(jī)分規則

版權所有 深圳市(shì)快手成人版機電(diàn)設備有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗(gǎng)街道新生路91號C-306
聯係電(diàn)話(huà):19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速回複 返回(huí)頂(dǐng)部 返回(huí)列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载