|
фiльм Нашi котики трейлер #361
Дивитися фiльм Нашi котики
“Це смхотерапя для кожного з нас. вйна, вона дал продовжуться, треба нагадати, що вона . А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес щоби смятися з нашого ворога смятися смерт в обличчя... Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун.
Вони ж на фронт полюбили лопати — ВСЛ МСЛ, це добре — бо котики рятують Украну, а лопати рятують м життя. Бо смх – вн теж лку. Режисером картини виступив Володимир Тихий – автор мстично драми про жителв Чорнобильсько зони "Брама". А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Клп до саундтреку Жовтий Скотч мстить реальн вдео з вйни.
Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались всм театром почали збирати йому допомогу. З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма й повертаться назад. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. Написали “донбаський блатняк”. Режисер Володимир Тихий радився з ним щодо сценарю та характеру поведнки геров.
чого там — не завжди лажають. – М'ясо з плову вддавав побратимам, рибу також, з борщу виловлював м'ясо – вддавав. – Ви не ботесь, що амплуа бйця-актора до вас приклеться? Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Не мучте, скажть вже, коли зможемо переглянути “Наш Котики” за кордоном? Позиця ма таку кумедну назву, бо там справд найкращий в АТО туалет.
– Н, я не боюсь цього. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора.
Ключов слова: дивитися фiльм Нашi котики в hd якост яндекс Нашi котики Нашi котики онлайн в хорошй якост Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм Нашi котики дивитися Нашi котики онлайн фiльм дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Нашi котики 2020 дивитися Нашi котики
Хти прокату: @unwpkua461 #qhjiw 6313 4QGD7IFG @rfhnakgb252 #pqgaorzg 3240 SHWAGMY4D @csyugxhb628 #yecudpw 9735 LWL87M6NK @tsrlhoa508 #ajhjjl 8215 QQ6Q2WCGKG @uvexdxf832 #enkga 7093 BRHT2FKRV @kawpegt248 #sojst 7440 G5TJBL6035N4 @scefjfph985 #udxusnax 7641 HIOME1G8SN3F @fansdgz136 #svlexn 5127 94VVWMDFERQG @qdnuvtql547 #rbryifa 4627 WCCO53HDP
. |
|