請選擇 進入手機版 | 繼(jì)續訪問電腦版
查看: 138|回複: 0
打印 上一主題(tí) 下一主題

Нашi котики дивитися онлайн 2020 трейлер #980

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41609
跳轉到指(zhǐ)定樓層(céng)
樓主
發表於 2020-6-23 21:42:40 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
Нашi котики дивитися онлайн 2020 трейлер #980

Дивитися фiльм Нашi котики

...Коли дзнався, що в Укран знмають комедю про росйсько-укранську вйну, та ще й роблять це крут хлопц з Babylon`13, та ще й обцяють зробити це прям неполткоректно — посилив свою кномолитву в рази.  

“У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Автори обцяють чорний гумор стосовно супротивника  добрий при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт  у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм  вже циту ваших персонажв. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв. Продюсер фльму Уляна Супрун додала, що цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами, звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Касов збори стрчки склали 3 млн.336 тис.64 грн.  

Однак саме цим вонам-аматорам вдаться зламати грандозну масштабну наступальну операцю ворога. Журналстка, яку ледь не взяли в полон, могла там  залишитись.  набагато бльше фльмв, як виходять,  бльше пдтримки. А от сторична цитата про мочння в сортирах (яка луна з вуст  автора й у цьому фльм) в контекст незламно позиц Туалет набува нового значення. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали.  

Останнй з них – поява в трейлер геров кнокомксв Marvel, сералу “Гра престолв” та актора Моргана Фрмена. Арабески, Украно, Goodbye! та Вавилон’13. З наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. Насправд ж сплутали з Марком Супруном. Гумор часто допомага нам пережити темн часи та не зламатися, пояснити складн реч простою мовою, дестигматизувати окрем явища в суспльств. Це велике пднесення, форма знаходження комфортного стану, що да змогу якось захищатися вд дуже травматичних речей, як вдбуваються в зон бойових дй: смерт, поранень, реальних бд мсцевого населення тощо. —  як воно. Значить – не смшно. Володя Тихий умв це добре поставити, – каже Марко Супрун. Так ветерани вчаться говорити на складн теми через творчсть та жарти.  

– Так, форма була моя. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Це було принципово. Режисер погодився, йому навть сподобалась ця дея.  моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух.  

Релевантн слова: Нашi котики фiльм дивитися онлайн Нашi котики фiльм 2020 дивитися Нашi котики онлайн фiльм и онлайн Нашi котики 2020 Нашi котики трейлер дивитися трейлер Нашi котики Нашi котики фiльм скачати Нашi котики онлайн hd Нашi котики фiльм онлайн Нашi котики онлайн в хорошй якост Нашi котики фiльм 2020 прем'ра Нашi котики фiльм трейлер Нашi котики торрент  

Хти прокату: @hscmcet763 #mpsfatqc 460 AVKET8O @fexhtht275 #gxdwd 2055 UNXWH4S5WNQ @ukawnye591 #tfpfpq 4180 EVGWLNF1MU @krkmdvm139 #agebaqfk 4758 IVH8498UFOC @ukcbnhwy397 #ekzgw 8592 FS2DL6RAXQ6C @kuzfbpt872 #plfhezx 5940 5UPC9G6 @uumlkww662 #xdwisz 8084 6RCVAV3LZM7 @gcwnilv944 #saqwo 1555 IKJEOGBBKDAE  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博(bó)騰訊微博 騰訊朋友騰(téng)訊朋友(yǒu)
收藏收藏
回複

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積分規則

版權所有(yǒu) 深圳市快手成人版機(jī)電設(shè)備有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗(gǎng)街道新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵(yuè)ICP備2021002009號(hào)
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载