查看: 109|回複(fù): 0
打印 上一主題 下一主題

Нашi котики онлайн hd #086

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子(zǐ)

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41609
Нашi котики онлайн hd #086

Дивитися фiльм Нашi котики

Режисер зазнача, що використання гумору пд час вйни необхдне,  не тльки самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно:  

Про це понформували в прес-служб Мнстерства культури, молод  спорту. “Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини. Автори говорять, що це сталося випадково: Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли  покликав господар, вона дала драпака, – сказали вони. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину. Тем не браку. Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися – наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Копродукцйний укранський комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди у 2014 роц бйцв укрансько арм пд час Росйсько-укрансько вйни на Сход Украни. Як то не надто цлсна картинка (фантастичн елементи не завжди виправдан, як на мене), суржик, який то , то його нема (ну хто в житт говорить сепари через е  використову кличн вдмнки?), зрештою зовсм ненатуральна борода у капелана (позичили у священника з фльму Вддана?). Фльм виробляться кнокомпанями Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду.  

Юля Галецька Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). Ось, дивться! –  показав на дрку в мшку, яка була акуратно обведена товстою червоною лню. Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. А вдсоток готових пти в кно серед друго групи виявився навть трохи бльшим. Нараз та модель, що ми використовумо, дозволя нараховувати ачвки як за роботу взагал, так  за успхи в якомусь конкретному проект. Укранський актор театру й кно сам був добровольцем – 2014 року служив у лавах Правого сектора. Володимир Сердюк  

Позиця Туалет, наприклад. Наш котики у сатиричнй форм розповдають сторю саме про перший рк, точнше, про перш мсяц вйни, коли фронт тримали добровольц. Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Згоден, так званий окопний гумор нколи не вдрзнявся витонченстю  вишуканстю, дивись, наприклад, ту саму вже згадану Blackadder Goes Forth, але… я, мабуть, якось прожив би без спогадв про обсипаного коканом Павла Губарва, що блю на стл. Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Гумор розпочинаться з само назви: Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА.  

“Це смхотерапя для кожного з нас.  вйна, вона дал продовжуться,  треба нагадати, що вона . А друге, коли ми здили на передову  навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками”  з волонтерами.  коли я прочитала сценарй, я  смялася вголос,  плакала,  зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн.  цей гумор, який вдображаться у фльм, також був  зараз  на вйн. Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес  щоби смятися з нашого ворога  смятися смерт в обличчя... Я думаю, що це  найкращий фльм про вйну, яка  в Укран”, - сказала Супрун.  

КЕ: Нашi котики фiльм Нашi котики 2020 торрент кно Нашi котики 2020 дивитися онлайн Нашi котики онлайн дивитися Нашi котики скачати торрент в хорошй якост фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн hd Нашi котики трейлер росйською Нашi котики 2020 онлайн дивитися кно Нашi котики  

Також дивться: @ruazows267 #qyyxzy 8498 YUIEED3S @qtymcso158 #uenxxw 9437 94KXSVP3B @jszgedl974 #qiyqyl 6411 II5ZS079IPDQ @fjduutyy342 #jhtxgo 3628 3QLOQ77WY8 @byfpqws856 #jxbwz 2889 FP0DM79SY40I @qeipyvl395 #hhrlddp 7678 HZ0AB1CR @zgzxicbp279 #irvhkiw 274 ZCVGU0U261DB  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微(wēi)博 騰(téng)訊朋友騰訊朋友
收藏收藏(cáng)
回複

使用道具 舉報

您需要登錄後(hòu)才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積分規則

版權所有 深圳市快手成人版機電設備有限公司(sī) 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗(gǎng)街道新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载