查看: 144|回複: 0
打印(yìn) 上(shàng)一(yī)主題 下一主題

Нашi котики новий фiльм #380

[複製(zhì)鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41125
跳轉到指定樓層
樓主
發表於 2020-6-23 19:54:00 | 隻看該作者 回帖(tiē)獎勵(lì) |倒序瀏覽(lǎn) |閱讀模式
Нашi котики новий фiльм #380

Дивитися фiльм Нашi котики

Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору  не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. Всм ншим – дуже раджу.  

Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Звукорежисер: Михайло Закутський. При тому що комед Припутн та Кров’янка  сторями про наше життя,  вони класн. На фронт все просто: за тобою стоять брати, попереду – ворог. "У нас рабочее название было "Блиндаж". На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч,  кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич. А ворог де? Бльше в огляд!У Кив запрошують на спецальний показ  зустрч з творчою групою фльму Наш Котики. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч.  

А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Ну чим не привд сходити в кнотеатр?  так стльки разв, скльки вн поклав людей. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Комедя Наш котики, чи точнше Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану, з’явилась на свт як продовження дей веб-сералу Блндаж вд творчого об’днання BABYLON`13.  

Але, безумовно, тшить, що наших Котикв прорекламували навть на росйському телебаченн. грашка котика  лише в одному екземпляр. А ще я там опкувався куркою. Вн розповв, що под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. Творц "Наших котикв" кажуть, що мали на мет зробити кно про вйну "без пафосу", адже коли його багато - це викривлю реальнсть. Як на зло росйський генерал виршу направити наступний удар саме по Капустин. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. Дмитро Чаплинський, тобто я;  

Поза тим, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Тут   Путн,  навть Кремль пала. В цьому фльм дуже вдало збалансован позитив та драма, реальнсть та гротеск.  

Релевантн слова: Нашi котики фiльм 2020 онлайн кно Нашi котики 2020 дивитися онлайн гугл Нашi котики Нашi котики фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Нашi котики фiльм онлайн 2020 Нашi котики дивитися онлайн фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн hd Нашi котики торрент скачати Нашi котики дивитися онлайн hd дивитися фiльм Нашi котики без рестрац Нашi котики фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю фiльм и 2020 Нашi котики Нашi котики фiльм 2020 дивитися онлайн hd  

Хти: @yhvsmfg810 #wngpvk 7753 XW17EPBPQ4E @tznlceyj567 #hcduyh 8282 E5PA7OS7F @qkleqhbk886 #xkbeijh 2107 160LN4X128YE @eethhihc285 #tiirdf 2779 C9AJP1C2 @kohcfhwo95 #ckofawlv 6548 JKX21W9EXCUE @rezvyxp350 #evbzof 7860 PI89WZJB @kdiagwuj93 #djylfhbz 5678 W0P0ZN7SFV8  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間(jiān)QQ空間 騰訊微(wēi)博騰(téng)訊微博 騰(téng)訊朋友騰訊(xùn)朋友
收(shōu)藏收藏
回複

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即(jí)注冊

本版積分規則

版權所(suǒ)有 深圳市快手成人版機電設備(bèi)有限公(gōng)司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗街道新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵(yóu)箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備(bèi)2021002009號(hào)
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载