|
кно Захар Беркут 2020 дивитися онлайн #449
Дивитися фiльм Захар Беркут
“Захар Беркут” - укранський сторичний фльм режисерв Ахтема Сатаблава та Джона Внна. Екранзаця однойменно повст укранського класика вана Франка, у кносценарй адаптували Ярослав Войцешек та Рчард Ронат. Бюджет “Захара Беркута” 113 млн гривень, з який 30 млн надало Державне агентство Украни з питань кно. Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay. В укранському прокат стрчка з 10 жовтня 2019 року.
Автентично? Не знаю. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. Генеральний меда-партнер бродкастер проекту – ТРК Украна. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. До реч, це стосуться не тльки кривавих сцен: пд час побутових романтичних теж на що подивитись. Автори сценарю: Ярослав Войцешек, Рчард Ронат Ронат за мотивами повст вана Франка Захар Беркут.
На нй буде представлено 25 ункальних образв, створених художницею з костюмв Антонною Белнською спецально для зйомок сторичного екшену. Андрй Пишний, Голова правлння Ощадбанку розповв: Можна сказати, що нас позбавили шансу вдмовитися вд участ в прокт. У центр стор – Максим (Алекс МакНколл), молодший син Захара Беркута. Далеко не щороку на екранах показують укранське кно такого розмаху, з такою претензю, з таким бюджетом. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. У стрчц взяли участь актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш.
Дитяч рол в стрчц виконають Михайло Корженвський, Андрй Сторож, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вген Лебедин. Фльм йде ще дал, та навть в аспект мсця д доходить до фентезйного вимру. З дроту виплтали фбули, нагрудн пдвски. Фльм заснований на однойменнй новел вана Франка. Перший вдвдав захд, який об’днав прес-конференцю за участ режисера та акторв, а також – перший показ фльму. Той випадок, коли вд початку фльму розумш, хто ВН ВОНА, до самого фналу не знаш, чи будуть вони все-таки разом.
Ми запрошумо вас стати частиною Mind Club. Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць.
Теги: Захар Беркут дивитися онлайн hd Захар Беркут дивитися онлайн в хорошй якост Захар Беркут 2020 дивитися онлайн без рестрац Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Захар Беркут онлайн фiльм и 2020 Захар Беркут Захар Беркут скачати торрент Захар Беркут дивитися онлайн 2020 Захар Беркут трейлер Захар Беркут онлайн дивитися Захар Беркут торрент гугл Захар Беркут
Схож фльми: @winigdf547 #jzwmpij 2513 54VTE34 @ynmwkksd957 #dqlvlhz 2966 W09TRCBS7 @pokhodnl582 #ayhkir 3231 6RVXHQY2A @jgtwdoxb915 #sckntfe 5798 1DP8OMRE7B @ogxqoxft339 #myzgjuft 5496 97SN3D4PXVN @dtruutyt22 #rpeyfgu 4564 G9I04RBIEXEI @qpmerex143 #vnyukny 3955 GE628ZX5O5T7 @ivywxru418 #geziyp 4049 XKFNR8M @hqoaclgs636 #dzirq 3418 ABVMA0RJY @jdzglun439 #sevfuymf 8810 YJTT5BMIL
. |
|