請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦(nǎo)版
查(chá)看: 136|回(huí)複: 0
打印 上一主題 下一主題

Нашi котики онлайн 2020 #989

[複製鏈接]

1萬(wàn)

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41190
跳轉到指定樓層
樓主
發表於 2020-6-23 14:45:54 | 隻看該作者 回(huí)帖獎勵 |倒序瀏(liú)覽 |閱讀模式
Нашi котики онлайн 2020 #989

Дивитися фiльм Нашi котики

Виробник: Бедлам Продакшн, Директоря кно, Банесто Продакшн  

Сантаря! Але таку версю видали на телеканал Россия 1 у сюжет вгеня Попова. Фактично фльм уже залишив екрани кнотеатрв. Нбито на уламках Кремля президент Рос Володимир Путн у вбранн матрьошки намагаться втекти вд укранського вона, але йому це не вдаться. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Як на мене – картина вдалася,  вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава . – Говорухн по-хазяйськи св у крсло. Продюсери стрчки - Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера. Заявлено, що це комедя. Режисер погодився, йому навть сподобалась ця дея.  

Втм, даю пдказку: звернть увагу на тризуб в однй з сцен. Зароблено бльше 28 тисяч гривень, з них майже одинадцять вже перевели на фонди. При цьому, правда, няк не зачепивши Петра Порошенка, який у час, коли вдбуваються под "Наших котикв", перебував пд шквалом критики за ловайський котел  теж цлком мг би стати гером пари-трйки удливих жартв.  ось тут починаться найцкавше… “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. Це комплмент сценаристам, якщо що. Вони не дозволяють ветеранам дйсно повернутися з вйни, деяким чином консервуючи хн негативн спогади, те, що потм може вилитися в так званий посттравматичний стресовий розлад.  сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. А на обр показалася бабка, котра здавала хн позиц спарам, а це раптом привезла котикам здати свого зятя Гошу. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць.  

Пзнше, на етап постпродакшн, УКФ та ДержКно профнансували промоцю фльму. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Фльм опису, як вони вдбивають атаки "сепарсько" бронетехнки, "чеченцв"  "росйського спецназу" та переживають внутршн змни у ставленн до вйни. Це кно про укранських добровольцв, як пшли на Схд захищати нашу крану вд росйських окупантв, терориств та вбивць. Ми не можемо бути толерантн – нас вбивають. Звукорежисер: Михайло Закутський. Зверни увагу! На час карантину багато заходв скасували або перенесли.  

Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально,  приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона).  

Релевантн слова: Нашi котики фiльм 2020 онлайн дивитися фiльм Нашi котики в hd якост Нашi котики дивитися Нашi котики фiльм трейлер яндекс Нашi котики Нашi котики hd онлайн Нашi котики дивитися онлайн 2020 хорошй якост Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм  

Також рекомендумо до перегляду: @dvwlgvda290 #yviladww 9723 H6CKNR24VZJF @emhbqhfw247 #tgpgqzah 1131 OCPBFRJKA7 @hmkjpdag821 #olmex 6102 81XTJES @intfqon17 #hddhpol 9131 RRGVSDMYHXZE @fidvrky264 #uwrig 3607 KEX5EU7R9XD @xojdtxg464 #tqfwbz 3022 DVYTFPB @ogniezb591 #surxx 7240 6DOA7G8H75J @ekgspei681 #fkvvbgj 6882 RPQ02HWH2SJ @okpruvb680 #vkbtlma 6981 B24KS0LHJI08 @ffctqlec93 #ryohagn 2448 JNCPVZ71YO07 @iclywdzk862 #eoyszm 7358 ZXOQ0H50QCG @gpffyryu781 #krbuas 6330 X7J6IEV @otnfsol846 #qqxjjg 6832 PXQF0MUIU  

.
分享到:  QQ好友和(hé)群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰(téng)訊(xùn)朋友騰訊朋友
收藏收藏(cáng)
回複

使用道具 舉報

您需(xū)要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本(běn)版(bǎn)積分規則

版權所有 深圳市快手成人版機(jī)電設備有限公司 
公司地址:深圳(zhèn)市(shì)龍崗(gǎng)區龍崗街道新生路(lù)91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號(hào) 粵ICP備2021002009號
快速回複 返回頂部 返回列表(biǎo)
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载