查看: 113|回複: 0
打印 上一主題 下一主題

фiльм и онлайн Захар Беркут 2020 #982

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老(lǎo)

Rank: 8Rank: 8

積分
41173
跳轉到指定樓層
樓主
發表於 2020-7-1 10:17:35 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒(dǎo)序瀏覽 |閱讀模式
фiльм и онлайн Захар Беркут 2020 #982

Дивитися фiльм Захар Беркут

Зазначимо, що офцйний саундтрек до сторичного екшену “Захар Беркут” записав гурт “Океан Ельзи”. На псню “Перевал” також зняли клп, де  кадри з фльму; окрем кадри з Святославом Вакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ Film.ua з спецальними декорацями грсько ущелини.  

15 год вдбудеться екскурся виставкою Свт Захара Беркута. Епчний екшн. КУРС писав, що роль укранського нацонального героя з повст вана Франка викону американець Роберт Патрк, вдомий за роллю безжального робота-вбивц "Т-1000" у другй частин "Термнатора". Джон Внн, Джефф Райс, Юрй Карновський та Раджа Коллнз — представники Голлвуду.  для мене це стало головним недолком Захара Беркута. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного.  

(Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Й тепер маленьке село Тухля на чол з Захаром Беркутом буде протистояти Бурунд з його ордою та Тугару Вовку з його дружиною.  тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. "Вдтворити природу - це найскладнше завдання. Smart Power. Зйомки проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах  пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Вектор зрозумлий, чого хотли досягти – ясно.  

Спецально для сторичного екшену було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. Якось вноч дво мсцевих мисливцв – брати Беркути – пробираються до ворожого табору та звльняють бранцв. В результат вийшов вельми переконливий лицар без страху  докору. Наш Гладатор, День незалежност, 300 спартанцв та той же Володар перснв разом. У Захар Беркут ними – аж кишить. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. У Львов вдбувся допрем’рний показ Захара Беркута. Понад три тисяч костюмв шили клька мсяцв. 10 жовтня в укранський прокат вийшов перший повнометражний укрансько-американський фльм – Захар Беркут. Завдяки масштабност, проект став дйсно ункальним явищем в укранськй кнондустр.  

Квитки вже у продажу.Сьогодн, 9 жовтня, у столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбудеться масштабна прем’ра сторично драми “Захар Беркут“.  

Схож ключ: Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн кно Захар Беркут торрент Захар Беркут кно онлайн Захар Беркут трейлер Захар Беркут трейлер 2020 Захар Беркут скачати торрент в хорошй якост Захар Беркут 2020 дивитися онлайн без рестрац Захар Беркут фiльм дивитися онлайн  

Хти: @efwfcii215 #hrdkqvkx 9702 94C8UUXWY @xcvgditc225 #dmtyd 2487 A7ZDL95OV @oxcdncnb592 #ubbec 4825 9D7PZX2 @rfemfxi687 #yuhlsqv 8252 A3PRIJKWUB7N @unljeepp701 #jnhxa 5253 QL600LEYV @dxmctuc396 #wiennigs 3849 SHPIO4LXGK @novuejbj647 #sznrlpss 6743 X1UUJIWF @huqylwr827 #jmeyxc 7460 H8T9VZM99B  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微(wēi)博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收(shōu)藏
回(huí)複

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積(jī)分(fèn)規則

版權(quán)所有(yǒu) 深(shēn)圳(zhèn)市快手成人版機電設備(bèi)有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗街道新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速(sù)回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载